in

Șoc în Marea Britanie, un român s-a apropiat de o victimă aleatorie și i-a tăiat gâtul. „Se credea James Bond”

Un bărbat violent și „scăpat de sub control” aproape că a ucis un alt bărbat în timpul unei ieșiri de noapte, după ce i-a tăiat gâtul victimei la primele ore ale dimineții. Eugen Militaru, 41, din Grove Street, în afara Beverley Road, Hull (Yorkshire), a folosit un cuțit „foarte periculos” atunci când a efectuat atacul sălbatic. Victima a avut norocul de a nu muri după ce a fost transportată la spital.

Militaru a fost găsit ulterior filmându-se pentru un videoclip în timp ce poza cu o armă și se pare că făcea o „imitație James Bond”, a aflat instanța Hull Crown Court. El a recunoscut că l-a rănit pe bărbat cu intenția de a provoca vătămare corporală gravă și că a agresat un al doilea bărbat și că a avut un cuțit în public pe 12 august anul trecut, relatează Hull Live .

Marea Britanie, un român și-a înjunghiat fosta parteneră însărcinată, în timp ce își ducea copiii la școală – VIDEO

Confruntare pe timp de noapte

Inițial, el a fost acuzat de tentativă de omor, dar acuzația a fost schimbată. Procurorul Michele Stuart-Lofthouse a declarat că doi bărbați se întorceau acasă în centrul orașului Hull la primele ore, după o noapte în orașul Hull, când au fost abordați de Militaru într-o confruntare cu un grup de tineri în fața unui magazin Primark. „Inculpatul striga la ei și păreau speriați”, a spus domnișoara Stuart-Lofthouse.

Unul dintre cei doi bărbați l-a întrebat pe Militaru: „Ești bine?” dar Militaru i-a dat cu capul cu forță în față și a dat pumni în ambii bărbați. Bărbatul care fusese lovit cu capul pentru scurt timp a reușit să-l rețină pe Militaru, care a strigat într-o limbă străină și a scos ceea ce părea a fi o armă.

Militaru a pus arma la tâmpla bărbatului înainte de a pleca spre Whitefriargate. Cei doi bărbați l-au revăzut ulterior în fața unui bar din Strada Silver, cu Militaru apropiindu-se de ei în timp ce striga. El l-a apucat pe bărbatul care a fost lovit cu capul și l-a târât la pământ, provocându-i o buză tăiată în timpul incidentului. Al doilea bărbat a intervenit și l-a ajutat pe prietenul său să se ridice.

Șoc la Dublin, un român a vrut să răpească un copil dintr-un cărucior. A fost pedepsit de localnicii furioși

Militaru a lovit apoi cu una dintre mâini gâtul celui de-al doilea bărbat cu un obiect strălucitor. Victima a început să strige: „Gâtul meu”. Militaru a fugit după incident, primul bărbat care a văzut sânge curgând din gâtul prietenului său – se crede că a fost folosit un cuțit. Un trecător a venit în ajutor în timp ce serviciile de urgență au fost alertate de incident. Victima a pierdut o cantitate semnificativă de sânge la fața locului și a fost dusă la Hull Royal Infirmary pentru tratarea a patru răni la gât, sub trachee și sub urechea stângă.

„Vasele de sânge din gât și din jurul gâtului nu au fost rănite, slavă Domnului”, a spus domnișoara Stuart-Lofthouse. Militaru a fost arestat lângă locul incidentului.

S-a constatat că se afla sub influența alcoolului în timp ce înjură în propria sa limbă, româna. Părea să ascundă ceva din partea de sus a unui coș de gunoi din apropiere și poliția a descoperit o lamă însângerată care avea patru sau cinci centimetri lungime, între timp, o armă de jucărie spartă a fost găsită în afara unui pub.

Românul se credea James Bond

Judecătorul John Thackray KC a spus că a fost descoperit un videoclip în care Militaru făcea o „imitație James Bond” în timp ce poza cu o armă. În videoclip, el își arată „abilitatea fizică” și „făcând un fel de lovitură violentă, pozând din nou cu o armă”.

Militaru nu a făcut niciun comentariu în timpul interogatoriului cu poliția. El a avut o serie de condamnări în România și Spania pe o perioadă de 20 de ani, a fost închis inclusiv pentru tâlhărie, evadare din arest, furt și agresiune.

Victima înjunghiată a spus mai târziu: „Anxietatea mea a trecut prin acoperiș de la acest incident. M-am uitat constant peste umăr și nici nu am vrut să mai stau în Hull. De atunci am plecat din Hull și locuiesc cu mama mea în afara zonei. Nu vreau să mai stau în Hull. De asemenea, mă simt nervos. Am avut coșmaruri regulate despre incident în care mi-a fost tăiat gâtul. Nu cred că multor oameni li s-a tăiat gâtul și nu aș dori să se întâmple nimănui. Este cea mai rea situație în care am fost, în viața mea. Am o cicatrice de doi inci în zona jugulară. Acest lucru mă va bântui și îmi va aminti de acest incident pentru totdeauna.” El crede că este „norocos să trăiască”.

Victima lovită cu capul, care a văzut ce s-a întâmplat cu bărbatul rănit de cuțit, a spus: „Acest incident m-a afectat foarte mult și mă gândesc foarte mult la asta. Am avut coșmaruri și mă trezesc din somn. Nu am văzut niciodată pe cineva tăind gâtul cuiva până acum și nu am avut niciodată o armă îndreptată spre mine și nu cred că cineva ar trebui să vadă asta. Mă lupt cu sănătatea mea mintală din această cauză și în prezent primesc sprijin din partea agențiilor. .”

David Godfrey, apărătorul inculpatului, a spus că infracțiuni precum incidentul cuțitului au fost traumatizante pentru victimă și au avut un efect semnificativ. „Deși ar fi putut fi îngrozitor, nu a fost”, a spus domnul Godfrey. “Este o infracțiune foarte tulburătoare. El recunoaște că acest tip de comportament este o preocupare semnificativă. Știe că trebuie să se oprească și că trebuie să se schimbe. Recunoaște pe deplin infracțiunea sa. Dorește să-și exprime regretul.”

Opt ani de închisoare

Judecătorul Thackray i-a spus lui Militaru: „Publicul este de înțeles sătul de violența din centrul orașului. Descurajează oamenii decenți să iasă și să socializeze și acesta este un exemplu extrem de serios de acest gen. Erai total scăpat de sub control și, într-un atac complet neprovocat, ai terorizat doi bărbați, care nu făceau decât să se îndrepte spre casă. Ai fi putut să-l ucizi atât de ușor pe unul dintre ei pentru că, folosind cuțitul tău, ai atacat delicatele structuri ale gâtului. Numai norocul a prevenit o tragedie. A fost un atac prelungit și persistent și erai în posesia unei arme extrem de periculoase.“””

Militaru a fost condamnat la opt ani de închisoare după ce a fost catalogat drept infractor periculos și va avea probațiune de doi ani după eliberarea din arest.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 1.3]

Aeroporturile din Marea Britanie renunță la regula lichidului de 100 ml și a laptopurilor pentru bagajele de mână

bogati uk

Cum au început superbogații din Marea Britanie să își protejeze averile de impactul alegerilor