in

Românul care a violat o femeie în Burnt Oak, prins de poliție datorită cardului pe care l-a folosit într-un magazin de puiRomânul care a violat o femeie în Burnt Oak a fost condamnat – Un român care a violat o femeie în cartierul Burnt Oak din Lobdra după ce a vizitat un magazin de pui a fost închis pentru 11 ani săptămâna trecută. Aurel Surugiu, de 40 de ani, din Edgware a fost găsit vinovat de viol și agresiune sexuală prin penetrare, după ce ofițerii Met au dovedit legătura sa cu un card bancar folosit într-un magazin de pui în aceeași seară a atacului.

Românul care a violat o femeie în Burnt Oak a fost condamnat

O femeie stătea pe o bancă în fața Bibliotecii Burnt Oak de pe Watling Avenue în septembrie 2023. Surugiu s-a apropiat de ea și a dus-o în parcul Watling din apropiere, unde a violat-o. Apoi a plecat de la locul faptei.

După atac, femeia a cerut ajutor la doi tineri, spunându-le că tocmai fusese violată. Poliția a fost chemată apoi pe Watling Avenue la primele ore.

► Winchester: șoferul de taxi român, acuzat că a violat o clientă după ce aceasta a adormit, a fost achitat

Surugiu a fost identificat de poliție după ce detectivii au căutat prin filmări CCTV și au găsit o imaginile lui cu victima. Alte anchete CCTV au confirmat că în seara aceea, Surugiu a vizitat un magazin de pui de pe bulevardul Watling pentru a cumpăra alimente, precum și alte două magazine locale pentru a cumpăra alcool și țigări.

Verificările financiare ale unui card bancar folosit de Surugiu au dus la identificarea și arestarea acestuia pe 26 septembrie 2023. Acesta a fost găsit vinovat de viol și agresiune sexuală prin penetrare marți, 2 aprilie, la Old Bailey. El a fost condamnat la 11 ani de închisoare la aceeași instanță vineri, 17 mai.

► Femeie violată în grup de trei români din estul Londrei care au luat-o în mașină în timp ce mergea singură prin Cambridge

„Femeile din Edgware și Burnt Oak sunt mai în siguranță”

Detectiva Pat Leonte a condus ancheta. Ea a spus, citată de MyLondon.news: „După ce am făcut cercetări rapide, sunt încântată că am putut să-l identificăm și să-l arestăm pe Surugiu atât de curând după acest incident. Femeile din Edgware și Burnt Oak sunt mai în siguranță fără el pe străzi.

Victima din acest caz s-a prezentat la tribunal pentru a depune mărturie. Era nervoasă, dar sunt încrezător că eu și colegii mei i-am oferit tot sprijinul posibil și știu că este mulțumită că a văzut dreptate făcută.

De asemenea, aș dori să profit de ocazie pentru a le mulțumi celor doi tineri care au sunat la poliție și au așteptat alături de ea până la sosirea ofițerilor”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3.5]

facturi gaz uk

Plafonul de preț al energiei în Marea Britanie va scădea în această vară, milioane de gospodării vor plăti mai puțin

Ministerul Afacerilor Externe al Regatului Unit a emis un avertisment pentru toți turiștii britanici care plănuiesc să viziteze această țară

Ministerul Afacerilor Externe emite un avertisment pentru călătorii din Marea Britanie: noi reguli la graniță și cerința de a avea 31 GBP pe zi de ședere