in

Marea Britanie, un român și-a înjunghiat fosta parteneră însărcinată, în timp ce își ducea copiii la școală – VIDEO

Daniel Mihai Popescu și-a înjunghiat fosta parteneră însărcinată. El a fost condamnat în 28 mai la 17 ani și patru luni de închisoare pentru tentativa de omor a femeii însărcinate pe care a lăsat-o într-o baltă de sânge. Mamă a doi copii, Andreea Pintili, era însărcinată în 37 de săptămâni, când atacul de groază a avut loc pe o stradă aglomerată pe 5 decembrie anul trecut în Aberfan, în Țara Galilor. Ea a fost transportată de urgență la spital, dar a fost externată a doua zi după ce medicii au efectuat verificări asupra ei și a copilului ei nenăscut.

Vecinii s-au grăbit să o ajute pe doamna Pintilli și să oprească sângerarea, în timp ce victima a putut folosi un telefon mobil pentru a contacta un prieten pentru a-i spune ce s-a întâmplat. Fostul muncitor la fabrica de ciocolată, Daniel Mihai Popescu, în vârstă de 29 de ani, a recunoscut și el că a urmărit-o pe o conaționala de 29 de ani Andreea, apoi a înjunghiat-o în timp ce ea își ducea copiii la școală. El a fost condamnat în 28 mai de Merthyr Tydfil Crown Court.

Procurorul John Hipkin KC a declarat instanței că Popescu a avut o relație cu doamna Pintilli din septembrie 2020 până în august 2023, dar a încheiat relația din cauza obsesiei sale pentru jocuri de nororc. Mai târziu Popescu a devenit obsedat de ea și a început să o urmărească, între octombrie și decembrie 2023. Pe 5 decembrie, el a efectuat atacul după ce a urmărit-o pe doamna Pintelli în afara casei ei la ora 7:45, a prins-o și a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuțit de 20 cm. Instanța a auzit că Popescu i-a spus femeii: „Am un cuțit și o să te omor”, relatează Mirror.

CITIȚI ȘI:
Român șef de bordel în Anglia și prietenul său l-au ucis în bătaie pe soțul unei angajate

Doamna Pintili, care avea 29 de ani la momentul incidentului și era însărcinată în 37 de săptămâni cu copilul lui Popescu, a fost dusă la Spitalul Universitar din Wales din Cardiff pentru tratament și ulterior externată. Școlile locale au fost închise timp de câteva ore în timpul incidentului.

Popescu a pledat vinovat pentru tentativă de omor și hărțuire în cadrul unei audieri la începutul acestui an. La Merthyr Crown Court, judecătorul Tracey Lloyd-Clarke, i-a aplicat lui Popescu o pedeapsă prelungită de 20 de ani și patru luni, cuprinzând 17 ani și patru luni de închisoare și încă trei ani de probațiune, timp în care va fi monitorizat.

Judecătorul Lloyd-Clarke a spus că pedeapsa extinsă este necesară pentru a „proteja publicul în viitor” și, în ciuda pledoariilor sale de vinovăție, a spus că „se pare că simți foarte puține remușcări adevărate”. Popescu trebuie să ispășească cel puțin două treimi din pedeapsă după gratii înainte ca comisia de eliberare condiționată să ia în considerare dacă este în siguranță să fie eliberat.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4.8]

inchiriere ul

Proiectul de lege pentru reforma chiriașilor în UK: Ce trebuie să știți și cum va afecta chiriașii și proprietarii

alocatie neplatita

Plata alocației pentru copii la 500.000 de familii nu a fost făcută: ”Aceștia sunt banii de mâncare ai familiei mele”