in

Populația din Marea Britanie -imunitate foarte mare la COVID. Anunțul oficial al autorităților

Populația din Marea Britanie a dezvoltat anticorpi în proporție de peste 90%, arată Biroul Național de Statistică din Marea Britanie (ONS).

Procentul este în creștere față de numai cu două săptămâni în urmă, când se estima că populația britanică dezvoltase anticorpi în proporție de 89%.

Aceste informații vin în contextul în care Marea Britanie a fost și este una dintre cele mai afectate țări din Europa de coronavirus, cu peste 5,5 milioane de cazuri și aproape 130.000 de decese asociate.

S-a constatat că rezultatele aflate în urma testelor pentru depistarea numărului de anticorpi diferă, scrie Fanatik. Explicația ar fi aceea că rezultatele testelor de anticorpi pot varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi acuratețea testului, sensibilitatea și specificitatea acestuia, precum și metoda prin care se determină prezența anticorpilor.

Astfel, după cum au arătat specialiștii Medlife, testele comerciale pot scoate în evidență anticorpi de legare de tip anti-N, anti-S, IgM, IgG sau totali, în funcție de metoda utilizată.

Libertatea din Anglia ar putea lua sfârșit în 2 săptămâni dacă numărul spitalizărilor nu scade. Cazurile de COVID rămân la un nivel foarte mare


Este de asemenea important de specificat faptul că, dintre tipurile de anticorpi enumerate mai sus, anticorpii IgG sunt considerați protectori pentru toate tipurile de virusuri.

Cât privește momentul apariției acestora, specialiștii consideră că anticorpii de tip IgG apar undeva la circa 7-12 zile de la momentul infectant. Atunci când vine vorba despre durată, însă, aceeași sursă precizează faptul că anticorpii de tip IgG pot rămâne prezenți pe parcursul a șapte săptămâni, sau, în cel puțin 80% dintre cazuri, până în ziua 49 de la infectare.

Și mai interesant însă este că, potrivit unui studiu realizat de rețeaua de sănătate REGINA MARIA, numai 79% dintre persoanele infectate cu SARS CoV-2 prezintă anticorpi detectabili.

Totodată, arată specialiștii, pacienții testați la 56 de zile au probabilitate mai mare de a avea anticorpi detectabili, în vreme ce pacienții testați în medie la 80 de zile prezintă o probabilitate mai mare de a obține un rezultat negativ.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]
Ministrul ungar de externe acuză la BBC: Comisia Europeană foloseşte fonduri europene pentru a şantaja – VIDEO

„Covid-19 nu va dispărea niciodată, obișnuiți-vă”. Avertismentul experților britanici și francezi