in

Marea Britanie: Tesco închide magazinele 24h pentru reaprovizionare

Tesco închide în această seară, 17 martie, de la ora 22.00, toate magazinele sale cu program de 24 de ore pentru a le putea reaproviziona în condițiile în care oamenii continuă să își facă stocuri de teama COVID-19.

Magazinele se vor redeschide miercuri, 18 martie, de la ora 6:00, pentru ca cel mai mare lanț de produse alimentare din Marea Britanie să facă față cererii fără precedent din partea cumpărătorilor, scrie The Sun.

Este o măsură temporară și va cuprinde toate filialele suplimentare, supermarketuri și filiale mari.

Câteva magazine mari cu farmacii vor rămâne în continuare deschise după ora 22:00.

Marea Britanie. Numărul celor infectați cu coronavirus a depășit 270 de persoane. Oamenii golesc rafturile magazinelor

Supermarketurile au fost golite de cumpărători, pe măsură ce coronavirusul continuă să se răspândească în Marea Britanie.

Există aproape 4.000 de sucursale Tesco în Marea Britanie – dar în prezent aproximativ 400 de sucursale sunt deschise 24 de ore din 24.


Unele magazine au început să limiteze cantitatea de stoc pe care o vând pentru anumite articole, cum ar fi  rulourile de hârtie pentru bucătărie.

În același timp, Aldi a introdus o limită strictă de patru articole pentru fiecare client, pentru a împiedica cumpărarea în exces.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Coronavirus: Guvernul britanic pune la bătaie 330 de miliarde de lire sterline pentru a ajuta afacerile afectate de criză

Copil de nouă luni, infectat cu coronavirus. Mama: „Prima dată când ni s-a spus am râs, nu am crezut”