in

Ofițer de poliție din Londra, dat afară pentru că i-a spus unei colege „româncă proastă”Ofițer de poliție din Londra și-a jignit colega româncă și a fost dat afară.O comisie de disciplină a analizat cazul lui PC Huw Harris, un ofițer de răspuns de la secția de poliție Croydon, care a făcut comentarii jignitoare la adresa colegei sale românce, Oana Girboan, pe 6 septembrie 2022.

El i-a spus româncei un comentariu extrem de insultător: „daft Romanian c**t”. Pentru a atenua vina, PC Harris a spus comisiei că comentariul a fost o încercare de umor greșit și că regretă cu adevărat.
Polițist român din Londra, DAT AFARĂ din Poliție după s-a prefăcut bolnav pentru a pleca în vacanță

Comisia a spus: „PC Harris a făcut acest comentariu din impulsul momentului, fără nicio considerație reală a ceea ce urma să spună. Cu toate acestea, comisia a mai constatat că, având în vedere pregătirea sa ca ofițer de poliție și conștientizarea lui aparentă că un astfel de comentariu ar echivala cu un limbaj jignitor, rasist, el ar fi trebuit să se oprească de la a folosi un astfel de limbaj, oricât de spontan ar fi.” Comisia a adăugat că insulta rasistă a fost „deosebit de ofensatoare”, scrie Evening Standard.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4.5]

cresc vanzari uk

Vânzările în magazinele din Marea Britanie revin pe măsură ce inflația încetinește

chirii uk

Chiriile din Marea Britanie ating cel mai mare nivel înregistrat, deoarece costurile cresc cu 9%