in

Polițistul englez care a recunoscut 24 de violuri, condamnat la închisoare pe viață

Polițistul violator în serie, condamnat pe viață

Polițistul violator în serie, condamnat pe viață – Condamnarea lui David Carrick: Un ofițer de poliție condamnat pe viață pentru crime sexuale oribile.

Românul de 22 de ani care a violat trei femei în Marea Britanie a fost condamnat pe viață

Polițistul violator în serie, condamnat pe viață

Ofițerul de poliție Met David Carrick, care a fost demascat drept unul dintre cei mai prolifici infractori sexuali din țară, a fost închis pe viață pentru crimele sale oribile. Bărbatul de 48 de ani a recunoscut 24 de acuzații de viol împotriva a 12 femei pe o perioadă de 18 ani, numărul total de acuzații penale fiind de 49.

Ieri (luni, 6 februarie), Southwark Crown Court a audiat întreaga amploare a infracțiunii sale, în timp ce procurorul Tom Little KC a trecut prin lista sumbră de abuzuri pe care le-a provocat victimelor sale.

Fiecare victimă a spus că de atunci au avut probleme în relațiile sexuale și romantice și, poate cel mai îngrijorător, s-au simțit în imposibilitatea de a-l raporta la poliție, deoarece el însuși era ofițer. Ele au detaliat cum Carrick le-a închis într-un dulap, a urinat pe ele la duș, a controlat ce purtau și mâncau și le-a spionat folosind camerele ascunse în casele lor, scrie MyLondon.news.

Nu a avut nicio remușcare

Polițistul violator în serie, condamnat pe viață – Carrick a fost condamnat astăzi (marți, 7 februarie) la ora 10.30, de către judecătorul judecător Cheema-Grubb, într-o audiere televizată. Atât avocații acuzării, cât și avocații apărării au cerut o pedeapsă pe viață cu un termen minim.

Poliția Met continuă să se confrunte cu întrebări serioase cu privire la motivul pentru care infracțiunea sa nu a fost oprită mai devreme.

În timp ce era condamnat, Carrick nu a arătat niciun semn de remuşcare sau regret şi, în schimb, a fost lipsit de emoţii, deoarece i s-au dat 36 de pedepse pe viaţă. Ela va executa minim 30 de ani și 239 de zile de închisoare.

Primarul Londrei, Sadiq Khan a spus că Carrick va pierde pensia de 22 de lire sterline pe an. El a spus astăzi: “Am luat sfaturi juridice. Sunt destul de clar că este greșit ca acest prolific infractor sexual să beneficieze de pensia lui. Dacă vrea să mă dea în judecată, îi doresc noroc”

Anglia, violator și ucigaș al unei fetițe de 6 ani, bătut cu brutalitate în închisoare, atacatorul ACLAMAT DE DEȚINUȚI

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

marea britanie ajutoare turcia siria

Marea Britanie trimite ajutor Turciei și Siriei, în ciuda ”tensiunii” bugetare: peste 70 de specialiști în salvare însoțiți de câini

Zelensky face o vizită surpriză în Marea Britanie, întâlniri cu Sunak și Regele Charles