in

Anglia, violator și ucigaș al unei fetițe de 6 ani, bătut cu brutalitate în închisoare, atacatorul ACLAMAT DE DEȚINUȚI

Anglia, violator și ucigaș al unei fetițe de 6 ani, bătut cu brutalitate în închisoare, atacatorul ACLAMAT DE DEȚINUȚI.

Aaron Campbell, în vârstă de 20 de ani, care a ucis-o pe Alesha MacPhail, o școlăriță de șase ani, a fost bătut cu brutalitate miercuri în celula sa de la Polmont Young Offenders.

Atacul din închisoare l-a lăsat pe violatorul și ucigașul de copii Aaron Campbell – care nu a arătat niciodată remușcări pentru uciderea Aleshei MacPhail – fără dinții din față, ar fi spus o sursă, după cum a relatat The Sun.

Atacatorul său – aclamat ca un erou de colegii deținuți – a trebuit să fie tras de pe Campbell în timp ce continua să-l bată cu brutalitate.

Străbunicul Aleshei, George Lochrane, în vârstă de 79 de ani, a declarat ca răspuns la atac: “Sper că are dureri. Sper că suferă. Singurul lucru de care îmi pare rău este că nu am apucat să o fac eu însumi”.

VIDEO – Film de groază în metroul din Londra. Un bărbat atacă pasagerii cu o MACETĂ: „Era ca o mașinărie. Era Terminator”

Anglia, violator și ucigaș al unei fetițe de 6 ani, bătut cu brutalitate

O sursă din închisoare a declarat: “Nu a avut nici o problemă, ușa lui era deschisă și cineva a văzut oportunitatea și a profitat de ea. L-a împins pe Campbell pe patul său și a început să-l lovească în cap. Campbell nu se aștepta deloc la asta, nu a spus nimic.”

Sursa ar fi descris că dintele din față al lui Campbell “îi ieșea prin buză” și că “toată lumea din închisoare s-a bucurat” de atac.

În mod normal, Campbell este ținut separat de ceilalți deținuți din cauza notorietății sale și a crimei sale dezgustătoare.

Atacatorul, spune sursa, ar putea fi acuzat de agresiune gravă, dar ”nu este deranjat, deoarece a meritat”.

Campbell a smuls-o pe micuța Alesha din patul ei pe 2 iulie 2018, înainte de a o viola și ucide.

Înainte de a-i da o sentință pe viață cu un termen minim de 27 de ani, judecătorul care a prezidat procesul lui Campbell, Lord Matthews, a declarat că adolescentul de atunci a comis “una dintre cele mai ticăloase și malefice crime de care această instanță a auzit vreodată în deceniile în care s-a ocupat de asemenea infracțiuni”.

Lord Matthews l-a descris pe Campbell ca fiind un “individ rece, calculat, fără remușcări și periculos”. Dar și “complet lipsit de empatie față de victime”.

În 2019, Campbell a făcut apel cu succes la sentința sa, reducând pedeapsa minimă la 24 de ani. El va fi eligibil pentru eliberare condiționată când va împlini 40 de ani.

Campbell urmează să fie mutat într-o închisoare pentru adulți când va împlini 21 de ani anul viitor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 5]

long covid

Marea Britanie, date alarmante: două milioane de persoane suferă de ”longCovid”, cu inima sau plămânii afectați

Crimă în Neasden: bărbat de 20 de ani înjunghiat mortal pe stradă