in

Românul de 22 de ani care a violat trei femei în Marea Britanie a fost condamnat pe viață

 Actualitate UKViolator român condamnat în Marea Britanie – Constantin Covaliu a violat trei femei în Marea Britanie și a fost condamnat la închisoare pe viață pentru aceste fapte. Și-a atacat victimele, care îi erau toate necunoscute anterior, pe parcursul a patru luni în cursul anului 2021, în Nottingham și Mansfield. Acum românul de 22 de ani a fost acum condamnat pe viață de Northampton Crown Court.

Violator român condamnat în Marea Britanie – cum își alegea victimele

Constantin Covaliu și-a atacat prima victimă, o femeie de 53 de ani, pe 24 iulie 2021, după ce a participat la o petrecere într-o casă situată în imobilul în care locuiește ea, scrie westbridgfordwire.com. citat de gandul.ro

El a intrat în apartamentul ei de două ori în acea seară, iar victima i-a cerut să iasă. A intrat și a treia oară, în jurul orei 2:30, pe 24 iulie 2021, și de data aceasta a încercat să violeze victima. În cele din urmă, ea a reușit să-l înfrunte și a cerut ajutor după ce s-a închis în baia comună a proprietății.

>>> Londra: Parlamentar conservator arestat pentru viol. „Să i se interzică accesul în Parlament”, cer laburiștii

Al doilea atac a avut loc asupra unei tinere de 17 ani, ademenite la o adresă din Mansfield, pe 31 octombrie 2021. Românul s-a împrietenit cu adolescenta, care era singură după ce prietena ei a plecat acasă, și a dus-o în locația respectivă. După ce i-a smuls telefonul mobil, Covaliu a violat-o pe fată într-un dormitor de la etaj.

În al treilea atac, Covaliu a prins din spate o tânără de 21 de ani, în timp ce mergea singură pe o stradă din Mansfield, pe 20 noiembrie 2021. El a încercat să o violeze pe femeie, dar s-a oprit și a fugit de la fața locului când un șofer de taxi care trecea prin zonă i-a sărit tinerei în ajutor.

>>> Anglia, violator și ucigaș al unei fetițe de 6 ani, bătut cu brutalitate în închisoare, atacatorul ACLAMAT DE DEȚINUȚI

Covaliu și-a recunoscut faptele

Pe parcursul procesului, Covaliu a pledat vinovat pentru două capete de acuzare de viol, unul de tentativă de viol și unul de agresiune sexuală.

Sergentul Neil Allsop, de la Poliția Nottinghamshire, a declarat: „Covaliu este un atacator sexual care și-a agresat victimele după ce le-a ademenit într-un loc periculos. El a pledat vinovat doar pentru că urma să înceapă procesul său – provocând suferințe suplimentare inutile victimelor sale.

A fost condamnat, pe bună dreptate, la închisoare pe viață și sper că acest lucru le va oferi victimelor sale o perioadă de liniște după au fost afectate de evenimentele șocante”.

>>> Anglia, tânăr de 21 de ani arestat de polițiști, acuzat că ar fi violat pe stradă o bătrână

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 6 In medie: 4.7]

eleve tinere uk

Nordul Angliei este mai periculos pentru tinere? Una din cinci fete nu se simte în siguranță în viața de zi cu zi

Fără roboți doar oameni

Campania „Fără roboți, doar oameni” atrage atenția asupra importanței de a păstra o față umană în serviciul oferit clienților