in

Român căutat de poliția din Londra după înjunghierea unei femei în Newham. „Nu vă apropiați de el, chemați poliția”

Cătălin Bostan căutat de poliția din Londra – Un român este căutat de poliția din Londra, în legătură cu înjunghierea unei femei într-o casă din Newham. Met Police a publicat o fotografie cu bărbatul pe care vor să îl interogheze. O femeie a fost înjunghiată într-o casă din estul Londrei miercuri, 31 ianuarie. Polițiștii au găsit-o în jurul orei 9 dimineața rănită și au dus-o la spital, unde rănile ei au fost considerate că nu pun viața în pericol sau îi vor schimba viața.

Tânără româncă de 17 ani, dispărută fără urmă în Anglia. Este căutat acest bărbat care a fost văzut cu ea la gara Preston

Cătălin Bostan căutat de poliția din Londra

The Met a publicat acum o fotografie a unui bărbat cu care vor să vorbească în legătură cu investigația lor. Bărbatul cu care vor să vorbească polițiștii este Cătălin Bostan, 46 de ani. Bostan este cetățean român și este descris ca înălțime de aproximativ 5’8” și cu statură îndesată. Se crede că Bostan și femeia care a fost înjunghiată se cunoșteau.

Român din Londra căutat de poliție pentru furturi în autobuze

Declarația emisă de poliție spune că Bostan ar putea dormi sub cerul liber în zonele Barking sau East Ham. Poliția spune că a fost văzut ultima dată purtând un tricou negru, pantofi de sport vișinii și o haină neagră cu dungă albă. Poliția cere oamenilor să nu se apropie de el, ci să sune imediat la 999.

Alternativ, puteți suna la 101 sau puteți posta pe X @MetCC ref CAD 5365/2 Feb, dacă aveți informații despre unde se află. Pentru a rămâne 100% anonim, contactați Crimestoppers la 0800 555 111.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Scoțienii scumpesc enorm alcoolul

Scoțienii scumpesc enorm alcoolul, iată care va fi prețul minim obligatoriu pentru o sticlă de whisky sau una de vin

medici uk

Unul din cinci angajați în sănătate din Anglia nu este cetățean britanic, din ce țară provin cei mai mulți