in

Tânără româncă de 17 ani, dispărută fără urmă în Anglia. Este căutat acest bărbat care a fost văzut cu ea la gara Preston

Tânără de 17 ani de origine română dispărută în Anglia. Îngrijorările cresc adolescenta din Preston, care a fost văzut ultima dată în persoană sâmbătă (27 ianuarie). Lidia Lupo, în vârstă de 17 ani, a fost văzută ultima dată în jurul orei 16.40, pe strada Church din Preston. Lidia este albă, zveltă, are ochi întunecați, păr vopsit în roșu și bretele, a anunțat poliția.

Cartierul din Londra unde „doi copii dispar în fiecare zi”. Îngrijorarea a atins cote maxime

Ea a fost văzută ultima oară purtând o jachetă neagră, top alb, jambiere negre și pantofi de sport Nike albi. „Vorbește cu accent românesc”, se spune în apelul poliției din Lancashire.

De asemenea, ofițerii cer informații despre un bărbat într-o imagine CCTV. El a fost văzut ultima dată la CCTV cu Lidia la Gara Preston, cu puțin înainte de ora 14.30 duminică, 28 ianuarie.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat: „Lidia, 17 ani, este dispărută și suntem îngrijorați pentru ea. Ea a fost văzută ultima dată în persoană, în jurul orei 16.40, sâmbătă, pe Church Street din Preston. De asemenea, cerem informații despre acest bărbat (foto) care a fost văzut la CCTV cu „Lidia la Gara Preston cu puțin înainte de ora 14.30 (duminică, 28 ianuarie), când a urcat într-un tren către aeroportul din Manchester.

Polițist român din Londra, DAT AFARĂ din Poliție după s-a prefăcut bolnav pentru a pleca în vacanță

„Dacă știți cine este acest bărbat sau dacă acesta sunteți dumneavoastră, vă rugăm să veniți și să ne contactați, deoarece este posibil să aveți informații care ne pot ajuta să o găsim pe Lidia. Lidia este albă, subțire, ochi întunecați, păr vopsit în roșu, aparat dentar. Văzut ultima dată purtând o jachetă neagră, top alb, jambiere negre și pantofi de sport Nike albi. Vorbește cu accent românesc. Are legături cu Oldham și Manchester. Dacă aveți informații, vă rugăm să ne contactați la 101, cotând codul 0957 din 27 ianuarie. Pentru observații imediate, vă rugăm să sunați la 999.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

La aceste benzinării din Marea Britanie nu se mai poate plăti cu numerar. „Casieriile se desființează”

Noutăți importante în Marea Britanie: zece schimbări care vor intra în vigoare în februarie 2024