in

Reducere a contribuțiilor la Asigurările Naționale din Marea Britanie. „450 de lire sterline în plus pentru 27 de milioane de muncitori”

Din aprilie lucrătorii din Regatul unit vor plăti mai puțin la stat! Tocmai a fost anunțată o nouă reducere a contribuțiilor la Asigurările Naționale (NI). Milioane de lucrători din Regatul Unit se pot aștepta la o creștere de 450 de lire sterline în bugetul anual, deoarece ministrul de finanțe a anunțat reducerea contribuțiilor la National Insurance. Jeremy Hunt a anunțat reduceri ale impozitelor plătite de muncitori din aprilie.

Alocarea aleatorie a locurilor în avioane, nebunia care desparte familiile: „Apar certuri care pun în pericol siguranța zborurilor”

O nouă reducere a contribuțiilor la Asigurările Naționale (NI)

Ministrul de Finanțe a redus asigurările naționale cu 2% în bugetul de primăvară. Această schimbare va ajuta 27 de milioane de lucrători, ceea ce înseamnă că cineva care câștigă un salariu mediu de 35.000 de lire sterline va economisi peste 450 de lire sterline pe an.

Reducerea de 2% la asigurările naționale este a doua făcută de ministrul finanțelor. Combinată cu reducerea cu 2%e a ratei principale NI anunțată în anunțul din toamnă, aceasta va însemna o economisire totală de 900 de lire sterline pe an. Reducerea de la 12% la 10% a intrat în vigoare în ianuarie. Acum a fost anunțată a doua reducere a Asigurărilor Naționale (NI), reducând rata plătită de angajați de la 10% la 8% și de la 8% la 6% pentru cei care desfășoară activități independente, informează BBC. Pensionarii nu vor beneficia de această manevră, deoarece NI nu este plătit de persoanele peste vârsta de pensie de stat, care este în prezent de 66 de ani.

Marea Britanie: Noile camere AI ale poliției vor detecta automat când șoferii încalcă legea

Alte beneficii anunțate

Jeremy Hunt a extins, de asemenea, eligibilitatea pentru alocații pentru copii pentru aproximativ 170.000 de familii, persoanele care câștigă până la 60.000 de lire sterline primind beneficii integrale, iar pragul pentru retragerea acestora în întregime a crescut la 80.000 de lire sterline.

Dl Hunt a fost sub presiune pentru a reduce taxele personale, conservatorii fiind în urmă în sondajele de opinie înaintea următoarelor alegeri generale, care se așteaptă să aibă loc la sfârșitul acestui an. Reducerea din ianuarie a Asigurărilor Naționale, anunțată în Declarația de toamnă de anul trecut, nu a avut ca rezultat o revenire a sondajelor mult dorită de parlamentarii conservatori.

Într-un interviu cu editorul politic al BBC, Chris Mason, el a adăugat că ambiția sa pe termen lung a fost să desființeze complet asigurările naționale, dar acest lucru va avea loc doar atunci când acest lucru va fi „accesibil”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 9 In medie: 4]

Alocarea aleatorie a locurilor în avioane, nebunia care desparte familiile: „Apar certuri care pun în pericol siguranța zborurilor”

Sfârșitul anului fiscal

Opt pași simpli de urmat înainte de sfârșitul anului fiscal din Regatul Unit pentru a nu pierde mii de lire sterline