in

Copil de 5 ani, prins de polițiști când conducea singur mașina pe autostradă. „M-am certat cu mama” VIDEO

Un copil de 5 ani a fost prins de poliţişti conducând singur în maşină pe autostrada.

Imagini incredibile publicate de poliţia din Utah arata cum un copil în vârstă de 5 ani a fost oprit pe autostrada de poliţişti, după ce a furat maşina părinţilor.

Băiatul a reuşit să conducă kilometri întregi fără să lovească maşina, a pătruns pe autostradă, însă poliţiştii l-au oprit, informează CNN, citat de ziare.com.

Suspiciunile poliţiştilor au apărut după ce au văzut că acesta mergea cu 50 de kilometri la oră, o viteză prea mică pentru autostradă.

La avertizările sonore ale poliţiştilor, copilul în vârstă de 5 ani a tras maşina pe banda de urgenţă şi a oprit.

Spre surprinderea poliţiştilor, la volan se afla un copil. “Câţi ani? Ai 5 ani? Wow! Unde ai învăţat să conduci o maşină?”, îi spune poliţistul, conform imaginilor publicate de poliţia din Utah.

Pentru a putea conduce, el stătea rezemat de scaun, aproape în picioare, ca să ajungă la pedale.

El i-a mai spus poliţistului că voia să ajungă tocmai în California ca să-şi cumpere un Lamborghini pentru el. Avea 3 dolari în buzunar, în timp ce preţul de pornire pentru un Lamborghini pleacă de la 200 de mii de dolari.

De asemenea, copilul a mai spus că a furat maşina deoarece s-a certat cu mama sa, care nu a vrut să îi cumpere un bolid de lux. Aşa că a hotărât să se descurce singur.

Poliţiştii au transmis că nimeni nu a fost rănit şi că procurorul local va decide dacă familia copilului va fi pusă sub acuzare.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook ZIARUL ROMÂNESC

https://ziarulromanesc.es/vindea-marijuana-in-pipicanes-din-benifaio-si-almussafes-roman-de-31-de-ani-arestat/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Numărul deceselor raportate zilnic în Marea Britanie continuă să fie peste 400. Liderul laburist Sir Kier Starmer, către premierul Johnson: „Cum naiba s-a ajuns aici?”

100 de vaccinuri

Medic: «COVID-19 e printre noi de câteva luni și deja sunt anunțate 100 de vaccinuri! Am senzația că lumea a luat-o razna»