in

Halucinant! Cum a ajuns o femeie să facă sex cu soțul înjunghiat

O femeie în vârstă de 42 de ani este acuzată de uciderea soțului ei, prin înjunghiere. Declarațiile prin care aceasta încearcă să se apere sunt de-a dreptul halucinante, mai ales că ea susține că bărbatul s-a înjunghiat singur, mergând în direcția cuțitului.

Sharon Edwards (42 de ani) le-a povestit autorităților cum soțul ei, David Edwards, a „implorat-o” să nu sune la ambulanță după ce acesta ar fi intrat de unul singur în cuțit. Mai mult, ulterior, cei doi ar fi întreținut relații sexuale, în locuința lor din Chorley, Anglia. Sharon a mai declarat că rana bărbatului nu mai sângera deloc în momentul în care ea a adormit pe canapea, potrivit mirror.co.uk.Câteva minute mai târziu, femeia i-a făcut o vizită vecinei sale, iar când s-a întors, și-a găsit soțul fără suflare. Când au ajuns, paramedicii au constatat decesul lui David Edwards și au observat o mică rană în partea stângă a pieptului său. Ulterior, un patolog a concluzionat că rana bărbatului avea o adâncime de opt centimetri, pătrunzând în inimă.

Pe trupul bărbatului au fost găsite numeroase vânătăi și incizii, și o a doua rană de cuțit destul de recentă, superficială, cu o adâncime de 1,5 centimetri. Alte răni de cuțit au fost descoperite în zona coapselor, la genunchi și chiar pe scalp.

Întrebată ce s-a întâmplat, femeia le-a relatat polițiștilor că s-a certat cu soțul ei în ziua „accidentului”. Bărbatul ar fi început să fluture un cuțit în fața ei, moment în care ea i l-a luat, iar apoi, Edwards ar fi intrat direct în el. Apoi, ei doi ar fi urcat la etajul casei, unde ar fi făcut sex.

În timpul interogărilor, femeia a vorbit despre soțul ei ca și cum acesta ar fi fost, încă, în viață. Procesul în care Sharon este acuzată că și-a omorât soțul se află în desfășurare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un designer român, premiat la London Fashion Week

Cioloș despre românii din diaspora: „S-au obișnuit cu un anumit standard”