in

Industry of beauty – Without mask la Londra. Show incendiar Ștefan Bănică și invitat special Cătălin Botezatu

Cea de-a doua ediție a show-ului internațional de modă ”Industry of beauty – Without mask” va avea loc in weekend-ul 8-9 octombrie 2016 si se va transforma într-un show dublu.

Spectacol internațional de modă și divertisment a fost divizat în două zile pline de culoare, strălucire și talent după cum urmează:

8 Octombrie –” Industry of beauty – with or without mask”, o zi plină de defilări de modă și strălucire, unde 25 de creatori de modă tineri din mai multe orașe ale lumii își vor prezenta creațiile. Surpriza zilei va fi prezentarea a două colecții de lux dedicate copiilor. Invitatul special este designerul internațional Cătălin Botezatu. Ziua va lua sfârșit cu un extraordinar bal mascat. Locația: Oldbillingsgate.

9 Octombrie –” Extraordinary Romania” – o zi expozițională cu cele mai recunoscute branduri românești, care ofera posibilitatea publicului internațional sa intre in atmosfera unică a frumuseții și gusturilor românești. Ziua se va încheia cu un concert al unuia dintre cei mai mari și iubiți artiști din România – Ștefan Bănică. Locația: Troxy

Din întreaga lume designerii se întrunesc într-unul dintre cele mai așteptate spectacole de glamour și lux. Industry of beauty este un concept care promovează tinerii designeri la nivel internațional, invitându-i să își expună munca într-o interesantă aventură vizuală. Anul acesta, pentru a doua oară, invitat special este creatorul de modă Cătălin Botezatu care va impresiona audiența cu trei colecții, printre care două de lenjerie intimă.

Cea de-a doua zi a acestui weekend magic este rezervată unei expoziții de mărci și produse care are ca scop promovarea gustului românesc. Un show incendiar marca Ștefan Bănică va încheia evenimentul. În deschiderea concertului va performa soprana de talie internațională Letiția Vițelaru.

Mai multe detalii se vor gasi pe: www.industryofbeauty.com si pe Pagina Evenimentului 

CITESTE MAI MULT:

Fenomen îngrijorător! Sute de mii de copii din România se simt abandonați de părinții care muncesc în străinătate

Tânăr rănit la Colectiv, în greva foamei. „Mama a fugit cu banii pentru recuperare”

Cameron: „23 iunie este o zi decisivă. Nu mai există cale de întoarcere”

Andra lansează, împreună cu starul internaţional David Bisbal, piesa “Without you”

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Fenomen îngrijorător! Sute de mii de copii din România se simt abandonați de părinții care muncesc în străinătate

Descoperire șocantă. Sute de păianjeni într-o pungă de banane de la Tesco.