in

Pub-ul din Londra unde poți să bei DEZBRĂCAT. V-ați gândit la așa ceva?

De multe ori când intri într-un pub, acolo există un grup care sărbătorește o zi de naștere, dar este mai puțin probabil să întâlnești persoane care sunt „îmbrăcate” ca în ziua nașterii lor.

Un pub din Soho a făcut furori de-a lungul anilor. „Coach and Horses” era cunoscut odinioară drept localul cu cel mai nepoliticos proprietar din Londra, renumit pentru că își insulta clienții.

Patronul Norman Bolan a dat un client din pub-ul său doar pentru că a acesta comandase o băutură mai soft. Răspunsul lui Bolan: „Nu servim cocktailuri aici. Ieși afară!”

Însă ieșirile patronului nepoliticos nu sunt cele mai neobișnuite scene de la „Coach and Horses”.

Londra: Se deschide restaurantul unde mergi în pielea goală

În 2019, pub-ul a devenit primul din Anglia care a primit o licență de local pentru nudiști.


Acest lucru însemnă că atât clienții, cât și personalul, sunt liberi să se dezbrace în timp ce se bucură de o halbă cu bere.

Nuditatea trebuia să fie prestabilită și consensuală și e permisă doar cu ocazii speciale, însă acest lucru nu înseamnă că turiștii și trecătorii nu au fost șocați atunci când au trecut pe acolo și au găsit oameni complet goi, arată My London.

Ideea a fost inspirată dintr-un calendar de caritate nud al pub-ului, „The Beauty and the Beasts of Soho”, unde unii dintre cei obișnuiți clienți ai pub-ului au pozat complet goi pentru a strânge bani pentru persoanele fără adăpost.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4.4]

Vremea în Londra: Cea mai rece lună mai din ultimii 25 de ani. Ce se întâmplă din iunie

ȘOCANT! Activistă Black Lives Matter, împușcată în cap în Londra. Primise numeroase amenințări cu moartea