in

Rădăuțeanul Ionel Levițchi „The Lion” luptă la Londra, în gala Golden Gloves Boxing


Luptătorul rădăuțean Ionel Rayko Levițchi „The Lion”, așa cum este supranumit sportivul, este în fața unei noi provocări din cariera sa, în box.

Vineri, pe 21 iunie, el  va urca din nou în ringul de box, în meciul principal al galei Golden Gloves Boxing din Londra, scrie Monitorul de Suceava.

Rayko a fost contactat la finalul săptămânii trecute de promotorul acestei gale pentru a urca în ring, chiar dacă perioada era scurtă până la meci.

„Eu sunt oarecum într-o continuă pregătire, pentru că antrenamentele fac parte din rutina mea zilnică, și de aceea am acceptat pe loc oferta de a boxa în această gală, chiar dacă am fost anunțat cu doar 12 zile înainte de meci. Voi lupta la categoria 75 kilograme împotriva unui englez, un adversar despre care nu știu prea multe, doar că are un record de 13 victorii și 5 înfrângeri pe reguli de box. Nu l-am studiat prea mult în meciuri pentru că tactica de meci se poate schimba de la adversar la adversar. Eu sunt pregătit ca înainte de fiecare meci și sunt convins că voi face o luptă frumoasă. Mulțumesc antrenorului Daniel Ungureanu și lui Marius Romanescu (Suresec Security Services)”, a explicat sportivul.

La această gală, „The Lion” va reprezenta clubul Dragon Team Rădăuți, unde este antrenat de Daniel Ungureanu.

După meci, Rayko va lua o pauză de o săptămână și va relua pregătirea pentru un meci pe reguli de Bare Knuckle Boxing, care va avea loc la sfârșitul lunii iulie.

Originar din orașul Milișăuți, Ionel Rayko Levițchi și-a început cariera de luptător în anul 2010, iar momentan este campion intercontinental la profesioniști în kickboxing, dar luptă în paralel și pe reguli de MMA (Mixed Martial Arts) și mai nou în BKB (Bare Knuckle Boxing), fiind primul român ce a luptat într-o gală de box irlandez, meci pe care l-a și câștigat.

„The Lion” a reușit să câștige în anul 2017 centura UKBU în box, cea de campion al Angliei la categoria super mijlocie, iar anul trecut a câștigat centura de campion FFC categoria mijlocie la box, după o piramidă de patru sportivi.
Cine împarte, parte-şi face: salarii uriaşe în companiile publice. Nepotismul a rămas politică de stat

A scris despre prinţul Harry că ar fi ”trădător de rasă”, condamnat la patru ani şi trei luni de închisoare cu executare