in

Un preot anglican octogenar se căsătorește cu un român de 24 de ani

Vârsta nu contează atunci când este vorba despre iubire, nici măcar pentru un preot anglican.

Acest fapt poate fi confirmat de cuplul Philip și Florin. Philip Clements are 78 de ani și este preot anglican ieșit la pensie. El se va căsători cu Florin, un model din România, în vârstă de 24 de ani. Philip și Florin nu se pot căsători religios, întrucât Biserica Anglicană nu permite preoților să se căsătorească, în schimb permite parteneriatul civil, scrie Daily Record.Reverendul Clements și partenerul lui, Florin, se vor căsători civil luna viitoare și au de gând ca după aceea să se mute în România.


„Atunci când m-am pensionat am decis că trebuie să fiu eu însumi”, a declarat octogenarul. „Cred că este nefiresc să continui să negi”, a continuat el.

Fața bisericească a recunoscut că oamenii privesc ciudat relația sa cu un bărbat mai tânăr, dar a spus: „Nu mi-a rămas prea mult din viață, așa că aș vrea să profit din plin de ce a rămas”.

Florin spune că nu îl deranjează diferența de vârstă: „Toți prietenii mei știu că este genul meu să fiu cu oameni mai în vârstă, deoarece au o mai mare experiență de viață”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Reacții ale liderilor europeni după declanșarea oficială a Brexit-ului: „Va fi dureros pentru britanici”

Berlin. Angajat homosexual la o grădiniță unde sunt și copii români. Părinții au strâns semnături pentru îndepărtarea lui