Români blocați pe aeroportul din Birmingham. Blue Air a anulat cursa spre București

130 de români au rămas blocați, sâmbătă, 9 septembrie, pe aeroportul din Birmingham, mai multe ore. Oamenii au așteptat o cursă Blue Air să decoleze, însă au fost înștiințați că aeronava are probleme tehnice, potrivit libertatea.ro.

Pasagerii susțin că, inițial, au fost ținuți în avion două ore, timp în care li s-a oferit apă și câte o bomboană. Mai apoi, au fost informați că aeronava urmează să decoleze. Aparatul de zbor nu s-a ridicat însă de la sol din cauza unor probleme tehnice.




Oamenii au stat mai bine de 12 ore în sala de așteptare a aeroportului din Birmingham.

Apoi, compania Blue Air și-a anulat cursa către București, aparent din cauza unor defecțiuni tehnice. Oamenii se plâng însă de comunicare defectuoasă din partea companiei și de informațiile contradictorii pe care le-au primit.

„Înainte de decolarea din Birmingham, a apărut o semnalizare la bord, care s-a dovedit a fi de la un senzor defect. Conform procedurilor, avionul a fost supus unor verificări tehnice riguroase. În acest timp, pasagerii au primit asistență la sol și trei mese. Pasagerii vor decola de la Birmingham la 20:30, ora locală (10:30, ora României)”, au declarat pentru Digi24 reprezentanți ai companiei.

Româncă vânzătoare de Big Issue, imaginea Aeroportului Heathrow

Blue Air lansează o noua rută spre Londra, de pe aeroportul din Cluj-Napoca

Panică pe Stansted. Aeroportul a fost evacuat în urma unei alarme