in

VIDEO – Momente penibile cu actorul Jean Claude Van Damme în România. Înconjurat de maneliști care îl filmează cu telefoanele mobile

Momente penibile cu actorul belgian Jean Claude Van Damme în România, într-o mașină, probabil taxi, înconjurat de maneliști care se distrează pe seama lui.

Cunoscutul actor Van Damme a petrecut de minune pe ritmuri de manele și s-a plimbat într-o mașină, alături de mai mulți maneliști clujeni, scrie Mediafax, citată de Adevărul.

Unul dintre cei aflați în mașină a transmis live pe Facebook, iar în dreapta lui apărea Van Damme.

Actorul pare ușor stingher, ba chiar deranjat de faptul că este filmat, dar apoi, probabil din politețe, a intrat în joc și pare să se distreze și el, mișcându-se pe ritmurile muzicii.

Totuși, vorbește greu și pare a fi sub influența alcoolului sau a unor substanțe care i-au dat o stare de confuzie.

VIDEO – Maneliștii din Anglia au un mesaj pentru Regină, înainte de ieșirea din UE: „Ai milă de noi, nu ne trimite-napoi! Cu socialele, noi ne-am făcut vilele”

Van Damme a sosit la București marți, 20 iulie, și a mers într-un restaurant exclusivist, scrie Spy News. Proprietarul localului, Joseph Hadad, a postat pe Instagram o fotografie alături de actor.

„Reîntâlnire după 16 ani cu Jean-Claude Van Damme @jcvd, in 2005 la Casa Vernescu și astăzi, la @mace_by_joseph_hadad. A trecut atât de mult timp, dar privind pozele, mă simt de parcă a fost ieri. Mă bucur enorm că l-am avut oaspete la Mace și că am avut ocazia să ne revedem”, a fost mesajul postat de Hadad pe Instagram.

Într-o altă filmare, făcută probabil într-un club, actorul le arată celor care îl filmează câteva mișcări care l-au făcut celebru în filmele sale.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Libertatea din Anglia ar putea lua sfârșit în 2 săptămâni dacă numărul spitalizărilor nu scade. Cazurile de COVID rămân la un nivel foarte mare

Prințul George împlinește 8 anișori. Cea mai nouă fotografie a sa într-un tricou de 10 lire sterline face înconjurul Internetului