in

Marea Britanie ne trimite „valorile” acasă. Violator periculos își va ispăși pedeapsa în România

Marea Britanie ne trimite „valorile” acasă. Violator periculos își va ispăși pedeapsa în România

Un violator român periculos, condamnat de Curtea Coroanei din Liverpool, Marea Britanie, la 14 ani de închisoare cu executare, își va ispăși un rest de 11 ani de pedeapsă într-un penitenciar din România.

Cojocaru a fost condamnat pentru vătămare corporală, atac prin penetrare și viol, fapte săvârșite în 2016.

Potrivit ziarului liverpoolecho.co.uk, femeia, în vârstă de 40 de ani, a declarat la acea vreme că Decebal Cojocaru a aruncat-o pe un pat și apoi într-un dulap, în timp ce încerca să plece.

A apucat-o de păr, a târât-o până la ușa din față și a aruncat-o pe coridor, în ușa unui vecin, paramedicii găsind-o într-o baltă de sânge.

Violator prins în România și extrădat în Marea Britanie. Are de executat 10 ani de pușcărie

Arestat, inculpatul a fost eliberat pe cauțiune, iar după trei zile a intrat în casă peste victimă și a violat-o. Cojocaru mai are 21 de condamnări anterioare pentru 31 de infracțiuni, inclusiv infracțiuni de ordine publică și probleme de conducere.

Curtea de Apel Constanța a dispus transferul violatorului

Deși se prevede și condiția ca persoana condamnată să fie de acord să execute pedeapsa în România, în cauză, opoziția intimatului condamnat Decebal Cojocaru la transferarea într-un penitenciar din România nu are relevanță, a anunțat Curtea de Apel Constanța, potrivit ziarului Replica.

Aceasta deoarece, pe de o parte, autoritățile britanice au dispus extrădarea sa, ca urmare a condamnării, iar pe de altă parte, Cojocaru nu a făcut dovada statornicirii cu familia pe teritoriul Regatului Unit.

Magistrații Curții de Apel Constanța au decis transferarea lui Decebal Cojocaru într-un penitenciar din România, în vederea continuării executării pedepsei.


…Marea Britanie ne trimite „valorile” acasă. Violator periculos își va ispăși pedeapsa în România…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]

cosmar roman Anglia

Coșmarul unui român întors din Anglia: „Am fost tratat cu dispreț, aroganță și zeflemea de funcționari ai statului”

conditii mai bune vaccinati

Guvernul britanic anunță condiții mai bune pentru VACCINAȚI, lista roșie se reduce