in

Anglia: Români, arestați pentru exploatarea sexuală a unor minore de 13 și 17 ani

Mai mulți români au fost arestați, acuzați de exploatarea sexuală a unor minore, în cadrul unei operațiuni ample a poliției britanice.

Cătălin și Mihaela Didilă, în vârstă de 44 și 41 de ani, au fost reținuți la adresa la care locuiau, în Spaines Road, Huddersfield.

Arestarea lor a făcut parte dintr-o amplă operațiune de depistare a celor căutați în legătură cu sclavia modernă, traficul de persoane și contrabanda cu persoane.

Operațiunea lansată de Agenția Națională pentru Criminalitate și Unitatea Națională de Extrădare a dus la capturarea a șase fugari în Marea Britanie.

Ambii erau căutați în România, unde se presupune că ar fi fost implicați într-un grup de criminalitate organizată de trafic de femei și spălarea banilor.

The Sun: «Părinții români își vând fiicele minore pentru a fi violate în Marea Britanie. „Cele mai multe prostituate sunt din România”»

Într-un caz, cei doi soți sunt suspectați că au înșelat o tânără de 17 ani să vină în Marea Britanie, unde a fost forțată să se prostitueze.

În cadrul aceleiași operațiuni, luni, 5 iulie, a fost arestat un alt cetățean român, în vârstă de 31 de ani, Ionuț Pătru, din Brastavățu, România, la o adresă din Merridale Road, Wolverhampton.

Acesta era căutat de autoritățile române pentru a executa cinci ani de închisoare pentru traficarea unei fete de 13 ani în scopul exploatării sexuale.


Anglia: Români, arestați pentru exploatarea sexuală a unor minore de 13 și 17 ani…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3.5]

Anglia: Au explodat prețurile la testele COVID pentru ziua 2 și 8 după ce guvernul a anunțat noua listă galbenă

BREAKING NEWS! Franța ar putea intra pe LISTA ROȘIE a Marii Britanii. Măsura i-ar afecta și pe românii care tranzitează această țară