in

Haos pe aeroportul Heathrow din Londra, bagajele NU POT FI LIVRATE mai repede de 2 zile: DEFECȚIUNE TEHNICĂ!

Haos pe aeroportul Heathrow din Londra, bagajele NU POT FI LIVRATE mai repede de 2 zile: DEFECȚIUNE TEHNICĂ!

În prezent, pe aeroportul Heathrow din Londra, valizele sunt îngrămădite la câțiva metri înălțime, scrie presa internațională. Presupusele cauze ale haosului: lipsa de personal și o defecțiune tehnică.

Este unul dintre cele mai enervante lucruri legate de zbor și anume așteptarea adesea lungă pentru bagaje. Dacă lucrurile merg foarte prost, propria valiză este ultima pe banda rulantă – sau chiar aterizează pe un alt aeroport decât dumneavoastră.

Ryanair a introdus un test de limbă obligatoriu pentru pasageri

Haos pe aeroportul Heathrow din Londra

Pasagerii de pe Aeroportul Heathrow din Londra trăiesc în prezent un adevărat coșmar. Se presupune că, din cauza lipsei de personal și a unei defecțiuni tehnice, acolo se adună în prezent masele de bagaje, iar stivele de valize au o înălțime de câțiva metri.

Deși purtătorii de cuvânt ai aeroportului au dat asigurări că toți pasagerii vor primi bagajele lor “în termen de două zile”, este puțin probabil ca acest lucru să fie posibil.

Mai mulți angajați au încercat să sorteze bagajele în ordine alfabetică, dar au eșuat lamentabil în fața mulțimii de valize. Între timp, cel puțin distribuția funcționează din nou “fără probleme”, dar personalul aeroportului și pasagerii tremură deja înainte de vacanța de vară, când multe familii zboară cu copiii lor în vacanță. Va urma următorul haos al valizelor?

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Românca proxenetă din Marea Britanie câștiga 250.000 de lire pe an din exploatarea conaționalelor

Disperare și haos în aeroporturile britanice: cel puțin 15.000 de călători blocați