in

Zece persoane acuzate în cazul proxeneților români care operau lângă Stadionul din Liverpool

Zece persoane au fost acuzate ca parte a unei investigații de traxic sexual cu mai multe românce în Liverpool, Marea Britanie, anunță BBC.

Unitatea pentru Criminalitatea Organizată Nord Vest (NWROCU) alături de 130 de polițiști români și forțe speciale au întreprins o serie de acțiuni marțea trecută.

Astfel 10 suspecți, membri ai unei grupări din Dâmbovița, România, au fost acuzați azi, 17 mai, de infracțiuni cu privire la prostituție și spălare de bani.

În operațiunea care a început în anul 2017 au fost identificate 30 de posibile vicrime ale traficului sexual din România.

În casele proxeneților din România s-au descoperit arme și alte obiecte periculoase care au fost confiscate.

Oricine crede că are de-a face cu traficul de persoane poate suna la poliție, la 101 sau poate contacta Linia de Ajutor pentru Sclavia Modernă la 0800 121700 sau pe site-ul https://www.unseenuk.org/.

O casă din centrul orașului Liverpool a fost transformată în bordel de mai mulți interlopi din Dâmbovița. Aceștia au racolat în ultimii ani cel puțin 50 de românce pe care le-au transformat în prostituate de lux.

Caz cutremurător la un spital de lângă Liverpool. Un cadru medical ar fi ucis opt bebeluşi

Liverpool. 40 de români traficați și puși la muncă forțată de alți trei conaționali

Afacerea era una profitabilă, de ordinul sutelor de mii de lire sterline, iar banii erau investiți în autoturisme de ultima generație și imobile.

Cele mai multe fete au căzut în capcana rețelei prin metoda “lover boy” sau “Casanova”, s-au prostituat din dragoste pentru cei care le-au racolat. Proxeneții le mințeau că vor avea un viitor frumos împreună, dar că au nevoie de bani pentru asta, singura soluție fiind prostituția.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) – Structura Centrală au făcut 14 percheziții în Dâmbovița, iar 10 persoane au fost duse la audieri.

Au deschis un bordel de lux chiar lângă stadionul lui Liverpool. Zeci de românce se prostituau acolo

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

ATENȚIE! Au apărut „țeparii” care cer bani ca să vă ajute cu Settled Status. Guvernul Marii Britanii avertizează cu privire la astfel de persoane

ANUNȚ BOMBĂ!!! Radu Mazăre ar fi evadat din închisoare înainte de a fi extrădat