in

Bătăi cu pietre, furci, topoare în plină stare de urgenţă: «Aşteptăm poliţia! Revoluţie, revoluţie!»

Scene şocante de luptă între clanurile de ţigani din ghetourile ţării

Scene şocante de luptă între clanurile de ţigani din ghetourile ţării au „colorat” Sărbătorile Pascale din acest an. Zeci de persoane au ajuns după gratii după ce s-au luat la bătaie cu forţele de ordine cu pietre, furci, topoare sau lopeţi.
Scandaluri violente au avut loc în cartiere mărginașe, rău famate, din București, Săcele și Ploiești.

Polițiștii și jandarmii au fost nevoiți să intervină cu armamentul din dotare, iar în județul Brașov primele forțe care au fost chemate au fost nevoite să se retragă și să aștepte întăriri, după ce au picat în mijlocul unui conflict violent între vecini.

Aproape la fel cum s-a întâmplat la Hunedoara, unde primele echipaje au fost depășite numeric și au preferat să se replieze, atunci când au văzut că nici focurile de avertisment nu îi impresionează pe localnicii violenți.

Politisti atacați în cartierul Rahova din BucureștiSărbători Pascale cu focuri de armă, haos și răfuieli în cartierul Rahova din București. Polițiști atacați de clanuri de etnie rromă.Polițiștii din linia întâi "își petrec" sărbătorile sub imperiul terorii unor contribuabili europeni care au drepturi.

Posted by Sindicatul Europol on Sunday, April 19, 2020

”Revoluție” în cartierul Rahova

Poliția a intervenit în forță duminică seara, în prima zi de Paște, și a aplanat un scandal în cartierul Rahova. Cu puțin timp înainte de intervenție, scandalagii s-au înregistrat live pe Facebook, proclamând revoluția. Incitați din cauza băuturii aceștia amenințau că vor „răsturna” poliția și jandarmeria, în cazul în care vor interveni.

Câteva echipaje de la o secţie de poliţie au mers să liniştească grupul de petrecăreţi băuţi. Subofiţerii au dat cu spray lacrimogen şi mai mult decât atât au scos pistoalele şi au început să tragă focuri de avertisment.

Până la urmă au fost chemaţi în ajutor cei de la Serviciul de Acţiuni Speciale, care cu greu au reuşit să intre în curte peste agresori şi să îi imobilizeze.
După confruntarea violentă cu forţele de ordine, nu mai puţin de 37 dintre scandalagii au fost duşi la secţia de poliţie pentru interogatorii. Pentru 11 dintre ei au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore pentru acuzaţiile de ultraj şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.În urma confruntării câţiva poliţişti au fost răniţi uşor.


După intervenţia în forţă a poliţiei, unul dintre protagoniştii scandalului din Rahova, care pe Facebook are numele Spartacus Idolul Fetelor, a cerut scuze autorităţilor: „Ami pare rau la domni politisti”.

În fotografia postată pe reţeaua de socializare, Spartacus are un ochi umflat şi poartă un tricou cu Mike Tyson. „Să-nnebunesc dacă nu vine jandarmeria, îi răsturnăm. M-am jurat pe copiii mei. Eu cu frații mei, și cu nepoții mei! Cum vine prima mașină, cum îi răsturnăm. Așteptăm Poliția! Revoluție! Revoluție!” , spunea Spartacus Idolul Fetelor în timpul petrecerii care a fost transmisă LIVE pe Facebook.

Haos în mai multe zone din ţară

16 persoane au fost reţinute de poliţişti şi la Săcele, judeţul Braşov, după ce, duminică seară, au fost implicate într-un scandal, forţele de ordine fiind nevoite să tragă focuri de armă.

Scandal în cartierul de romi

Să ne spună cineva cum poți aplica legea în cazul de față?! Se impunea uzul de armă? Dacă polițiștii împușcau vreun "contribuabil" din imagini, ce ar fi spus "deontologii" ascunși în spatele conturilor de FACEBOOK? ABUZ, ABUZ, ABUZ!!!

Posted by Sindicatul Europol on Sunday, April 19, 2020

Un conflict a izbucnit și în cartierul Mimiu din Ploiești, unde forțele de ordine au mers în urma unui apel la 112 să aplaneze un conflict izbucnit pe stradă. La sosirea echipajelor, oamenii au intrat în curte și au început să arunce cu diverse obiecte în polițiști.

Elicoptere cu reflectoare au survolat zonele de risc

Scandalurile din prima zi de Paște au determinat Ministerul de Interne să ia noi măsuri și să suplimenteze efectivele de forțe de ordine prezente în zonele de risc. În a doua zi de Paşti, jandarmi și polițiști au mers în zone cu o criminalitate ridicată sau în comunitățile de persoane revenite în țară în ultima perioadă și care sunt cunoscute că au un trecut infracțional.

În plus, două elicoptere ale Inspectoratului Gerneral de Aviație (din cadrul MAI) au survolat mai multe zone considerate de mare risc, din București, Ilfov, Ialomița, Prahova, Argeș, Teleorman, Giurgiu și Călărași. Când s-a întunecat, elicopeterele au survolat cu reflectoare peste Rahova dar și peste alte zone din București.

Articole similare:

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Români asupriți la cules de sparanghel: «Ne-au pus într-o așa-zisă perioadă de carantină și a doua zi ne-au scos la muncă în câmp! Sunt aici persoane care muncesc de la 14 ore în sus»

Regina Marii Britanii sărbătorește 94 de ani izolată în Palatul Windsor, fără salve de tun. „Nu e cazul, în situația actuală”