in

Romi întorși de la cerșit din Anglia, au instituit teroarea într-o comună din Brașov. „Au amenințat că vor da foc la primărie”

Romi întorși de la cerșit din Anglia, au instituit teroarea într-o comună din Brașov

S-au întors de la cerșit din Anglia, iar în comuna lor, Teliu (jud. Brașov) au instaurat teroarea, potrivit stiripesurse.ro.

O bandă de 20 de romi întorși de la cerșit din Anglia și Germania au băgat spaima în personalul Primăriei. Au fost introduși în izolare la întoarcerea în țară, dar aceștia nu respectă izolarea, ci circulă în voie pe străzi, urlând și strigând că nu au bani de mâncare și de băutură.

Mai mult, au luat cu asalt Primăria cerând de mâncare.

Au venit peste noi în primărie cerând de mâncare. Le-am explicat că nu pot să le asigur hrana decît celor care se află în carantină.”

Pentru cei care se află în izolare este problema lor, eu ne avînd nici un ordin s-au o bază legală în acest sens, așa spune legea. Problema este că au început să amenințe că vin la primarie și fac praf toată primaria dacă nu le dau bani de mîncare. În fondurile primăriei nu pot umbla că nu sunt banii mei. Dar ei nimic, m-au amenințat că îmi vor da foc la primărie.

Am făcut o adresă către Prefectura Brașov să ne trimită sprijin. Nici Poliția nu le face față, avem doar doi lucrători în comună, care nu pot face față unui asemenea asalt”, a declarat Dorinel Blendica, primarul comunei Teliu.

Articole similare:

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Numărul persoanelor decedate în Marea Britanie a ajuns la 5.368. Au fost raportate 403 decese în Anglia și 31 în Scoția și Țara Galilor

româncă întoarsă

Româncă întoarsă din UK, în carantină la Mamaia: «Nu ştiu cum o să rezistăm 14 zile în condiţile astea! Am venit sănătoşi şi plecăm bolnavi»