in

ONS: Numărul real al victimelor din UK, mai mare cu 10.000 decât cel prezentat de Ministerul Sănătății. 44.000 de morți din cauza COVID-19

Adevărata cifră a victimelor coronavirusului în Marea Britanie este de peste 44.000, cu 10.000 mai mult decât cea avansată de Ministerul Sănătății, potrivit Oficiului Național de Statistică.

De asemenea, peste 11.000 de oameni au murit numai în Anglia și Țara Galilor de COVID-19 în timpul pandemiei, mai arată datele ONS.

Datele săptămânale puse la dispoziție ieri, de ONS, arată cu 10.000 de victime mai mult decât cele anunțate de Ministerul Sănătății care ajunseseră la 34.796.

Însă numărul celor care mor din cauza coronavirusului în fiecare săptămână continuă să scadă, arată cifrele ONS. Cu toate acestea, în casele de îngrijire criza continuă, ceea ce înseamnă că vor exista mai multe decese decât erau așteptate într-un an.

ONS: Un sfert dintre decesele din casele de îngrijire din Anglia și Țara Galilor au fost cauzate de coronvirus

Numărul deceselor zilnice din Marea Britanie, din nou peste 600. ONS a anunțat încă 10.000 de victime în plus

Marea Britanie este în acest moment țara cu cele mai multe decese din Europa, depășind Italia, care a înregistrat până acum în jur de 32.000 de morți.

Datele ONS, care acoperă Anglia și Țara Galilor, au confirmat că 39.071 de persoane au murit până la 8 mai.

În plus, Înregistrările Naționale din Scoția, echivalentul ONS, a numărat 3.213 decese, până la 10 mai, iar Agenția de Statistică a Irlandei de Nord, NISRA, a adăugat 599 ,până la 13 mai. Aceste noi date duc numărul total de morți din Marea Britanie la cel puțin 44.094.

Guvernul a anunțat, ieri, că în prezent în spitalele din Anglia sunt internate sub 10.000 de persoane din cauza coronavirusului.

Conducerile caselor de îngrijire acuză nu li s-a oferit suficient echipament individual de protecție, le-au fost aduși pacienți din spitale care nu fuseseră testați și au fost angajați oameni cu pregătire precară din cauza lipsei de personal, scrie Daily Mail.

7,7%! Austria înregistrează cea mai mică rată de creștere a infectărilor din ultimele două săptămâni

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Palatele regale, fără milioanele de turiști. Câte milioane de lire sterline pierde Regina Marii Britanii din cauza restricțiilor

GCS: 34 de cetățeni români din Marea Britanie au murit din cauza coronavirusului