in

Bărbat ucis în plină zi în Islington: ucigașul a tras mai multe gloanțe asupra victimei de pe motoretă VIDEO

Un tânăr a murit după ce a fost împușcat sâmbătă după amiază, în plină zi, în Islington, nordul Londrei.

Martorii spun că bărbatul a fost împușcat de un asasin care a deschis focul de pe o motoretă în mers. Serviciile de urgență, zeci de polițiști, ambulanțe, au sosit la fața locului.

O declarație a Poliției Metropolitane a confirmat că asasinatul a avut loc la ora 3.20 pm, pe Roman Way în Islington.

Au spus că victima era de circa 20 de ani și a murit la fața locului.

Familia sa a fost informată și nu s-au făcut arestări.

Oricine a fost martor la incident sau care are videoclipuri sau imagini care ar putea ajuta poliția, este rugat să sune 101 ref CAD 4432/4 July.

„Publicul are un rol imens în a ajuta atât la prevenirea, cât și la oprirea criminalității.

Trebuie să auzim de la oricine are informații despre această crimă sau despre cineva despre care ei suspectează că poartă o armă sau este implicat în crima organizată”.

Mulți rezidenți au scris pe Twitter despre atac, un martor a scris: „Băiatul tânăr a fost împușcat mortal de către un bărbat pe motoretă”.

Un purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță din Londra a declarat: „Am fost chemați la 3:21 pm pentru a raporta un incident pe Atlas Mews, Islington.

“Am trimis la fața locului un echipaj de ambulanță, trei medici în mașini cu răspuns rapid și un ofițer, primul dintre medicii noștri ajungând sub patru minute. Am expediat și Ambulanța aeriană din Londra. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, un om a murit la fața locului”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un nou simptom provocat de Covid-19: un pacient a avut erecție patru ore la Terapie Intensivă

Londra, erupție de violență la o petrecere rave în White City, polițiști atacați cu sticle, șapte ofițeri răniți – VIDEO