in

Crimă între români în Dagenham. Și-a ucis cumnatul cu o lovitură de cuțit în spate


Un român din Dagenham este acuzat de uciderea unui alt român. Vasile Firanda, de 60 de ani, din Marlborough Road, Dagenham, a fost acuzat de uciderea lui Viorel Stefan, în vârstă de 49 de ani, care era chiar cumnatul său.

Aceeași persoană este acuzată și de vătămare corporală gravă asupra soției sale, Mariana Firanda, în vârstă de 55 de ani.

Poliția a fost chemată de Serviciul de Ambulanță din Londra, la o proprietate din Marlborough Road, Dagenham, la ora 22.10, sâmbătă, 14 decembrie, unde se raportase o înjunghiere.

Viorel Ștefan era fratele Marianei Firanda, iar cei doi bărbați s-au luat la ceartă, în acea seara, după ce au consumat băuturi alcoolice.

Anchetatorul a spus că Ștefan și Mariana Firanda, s-au refugiat în bucătărie, dar după ce acuzatul a început să bată pe ușă, cumnatul său a părăsit camera.

Atunci, Vasile Firanda a luat un cuțit de bucătărie și a încercat să-l înjunghie pe cumnatul său, dar a nimerit în mâna soției sale, care încerca să-și protejeze fratele.

Viorel Ștefan a vrut apoi să iasă din cameră, însă Firanda l-a înjunghiat în spate, iar victima a căzut la pământ.

Viorel Ștefan a fost găsit cu răni înjunghiate ce îi puneau în pericol viața. În ciuda eforturilor serviciilor de urgență, bărbatul a fost declarat mort, la fața locului, la ora 22.39.

Român înjunghiat de un alt român, în Dagenham
Bărbatul care a omorât un român lovindu-l intenționat cu mașina a fost condamnat pentru omor

Belfast. Pescar român ucis pentru o sticlă de votcă. Închisoare pe viață pentru criminal