in

A adus din Marea Britanie un buldoexcavator de 600.000 de lei căutat pentru confiscare, descoperit de polițiști într-o hală

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava au descoperit, în municipiul Rădăuți, un utilaj în valoare de peste 600.000 lei care era căutat de autoritățile din Marea Britanie pentru confiscare.

Ieri, 8 aprilie a.c., polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial PF Suceava – ITPF Sighetu Marmației au organizat o acțiune pe linia combaterii traficului cu autovehicule furate din străinătate.

Astfel, lucrătorii noştri au identificat, într-o hală de pe raza municipiului Rădăuți – județul Suceava, un buldoexcavator marca JCB, care în urma verificărilor s-a dovedit a fi  căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Marea Britanie în data de 24 februarie 2020. Utilajul aparținea unui cetățean român în vârstă de 34 de ani, domiciliat pe raza județului Suceava.

Buldoexcavatorul, an fabricație 2018, în valoare de peste 600.000 lei (aproximativ 125.000 euro), a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră până la finalizarea cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, la final urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook ZIARUL ROMÂNESC


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Un agent a bătut doi bărbați pe stradă, ce spune sindicatul polițiștilor: „Erau smardoi” VIDEO

medic militar

Mărturia tulburătoare a unui medic militar de la Suceava: «Aici e RĂZBOI. Pregătiți-vă pentru decizii grele»