in

Mașină înmatriculată în Anglia, accident cumplit în județul Bacău: șapte morți

Mașină cu număr de Anglia, accident cumplit în județul Bacău: șapte morți

Șapte persoane, inclusiv copii, au murit duminică în urma unui accident care a avut loc pe DN2 Bacău – Adjud, la ieşire din localitatea Răcăciuni, în care au fost implicate un autoturism înmatriculat în Anglia și un microbuz cu persoane.

În mașină se afla o familie din Suceava, 5 persoane (doi soți și copiii lor), iar în microbuz 7 adulți.

Suceava News scrie că familia se întorcea acasă de la muncă din Marea Britanie.

Din mașina înmatriculată în Anglia au decedat Ionela Huluță, în vârstă de 34 de ani, din Suceava și doi copii ai familiei, în vârstă de 3 luni și 7 ani.

La volan era soțul, respectiv tatăl copiilor, și el rănit grav. În mașină mai era un copil, din aceeași familie.

Accident îngrozitor pe o autostradă din Anglia. Mai mulți oameni au murit după ce un camion a explodat. Nu se știe încă numărul victimelor

Au decedat și patru adulţi din microbuz: o femeie în vârstă de 67 de ani, o femeie de 44 de ani, o tânără de 18 ani şi o altă femeie în vârstă de 65 de ani.

”Pe DN2 Bacău-Adjud, la ieşire din localitatea Răcăciuni, judeţul Bacău, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz ”, a anunţat Poliţia.

Anunțul ISU

Potrivit reprezentanţilor ISU Bacău, a fost necesară decopertarea microbuzului pentru scoaterea victimelor.

”12 persoane implicate, 7 decedate (5 adulţi şi 2 minori), 5 transportate la Spitalul de Urgenţă Bacău (3 adulţi şi 2 minori)”, anunţă ISU Bacău.

Cine e vinovat

Prietenii şi cunoştinţele şoferului microbuzului, în vârstă de 46 de ani, susţin că, potrivit spuselor acestuia, vinovat de accident se face conducătorul cu număr de Anglia (în vârstă de 37 de ani), despre care se spune că ar fi adormit la volan, potrivit observatornews.ro.

“Șoferul microbuzului l-a observat pe şoferul respectiv (al mașinii din Anglia) venind de pe sensul celălalt cum îşi pierde efectiv direcţia de mers, observându-l la 50 de metri cum a încercat să meargă pe partea pe care trebuia el să meargă.

L-a observat că era adormit şi în momentul în care respectivul şofer s-a trezit a revenit pe sensul lui, a tras brus de volan şi a produs acel accident.”, a declarat pastorul Gabriel Măgureanu, prieten cu şoferul microbuzului.

“Azi-dimineaţă, în jurul orei 8.10, în afara localităţii Orbeni, un conducător auto de 46 de ani din judeţul Bacău, în timp ce conducea un autoturism 8+1 locuri pe direcţia de deplasare Bacău către Adjud ar fi intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani din judeţul Suceava, care circula din sens opus.

Din impact a rezultat rănirea a cinci persoane şi decesul a altor 7 persoane. Conducătorii auto nu au putut fi testaţi alcoloscopil, le-au fost recoltate mostre biologice. Traficul a fost blocat,.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilitrii cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a declarat Cătălina Păduraru, IPJ Bacău.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]

23 de persoane s-au înecat, în ultima săptămână, în Marea Britanie

Fructele și legumele din Anglia putrezesc pe câmp. Englezii refuză să lucreze în agricultură, românii nu mai vor să vină din cauza Brexit