in

Adolescente dispărute în Anglia. Ar putea fi victime ale traficului de persoane

Adolescente dispărute în Anglia. Ar putea fi victime ale traficului de persoane

Două adolescente sunt dispărute de mai multe zile, iar poliția, care se află în căutarea lor, a arestat un bărbat suspectat de trafic de persoane.

Andreea, în vârstă de 15 ani, a fost văzută ultima dată vineri, 1 octombrie, la casa ei din Canterbury, Kent, în timp ce verișoara sa, Izabela, în vârstă de 16 ani, a fost văzută, ultima dată, duminică, 3 octombrie, în Harrow, vestul Londrei.

Poliția a lansat o anchetă și continuă în prezent să caute fetele.

Se crede că fetele au legături în Leicester și Dundee, precum și în Londra și Kent, Poliția Metropolitană primind sprijinul colegilor din Scoția, scrie My London.

Româncă de 14 ani, dispărută în Londra. Nu a mai fost văzută de 2 luni

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a fost arestat sub suspiciunea de trafic de persoane, pe 5 octombrie, și rămâne în arest, la o secție de poliție din nordul Londrei.

Poliția face apel la populație pentru găsirea celor două adolescente dispărute

Inspectorul șef Tony Bellis, de la Unitatea de Protecție Publică Nord-Vest, a declarat: „Suntem din ce în ce mai preocupați de siguranța Andreei și Izabelei. Credem că ar fi putut fi duse în afara Londrei de oameni care le-ar putea face rău. Aș dori să fac apel direct la Andreea și Izabela. Nu aveți probleme și există oameni care vor să vă ajute. Vă rugăm să contactați poliția sau pe cineva de încredere atunci când sunteți sigure.”

„Aș îndemna, de asemenea, cetățenii, în special cei din Londra și Dundee, să se prezinte la poliție dacă au informații care ne-ar putea ajuta”, a continuat oficialul.

Oricine știe ceva despre fete ar trebui să sune la 999. Oricine are alte informații despre locul unde ar putea fi, poate suna la 101, citând referința CAD7399 / 06OCT.

Informațiile pot fi, de asemenea, furnizate către Crimestoppers, în mod anonim, la 0800 555 111.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]

BREXIT: Franța amenință că lasă Marea Britanie fără energie electrică

BREXIT: Franța amenință că lasă Marea Britanie fără energie electrică

Locuiești în Londra? Iată ce taxă va trebui să plătești de la 25 octombrie. Prețurile vor exploda