Află cu ce companie de transferuri internaționale de bani economisești si câștigi bani. Povestea romantică a doi tineri din Londra.

Mulți dintre cei care lucrează din greu în Anglia și trimit bani înapoi în România pentru a-și susține familiile, sau pentru a acoperi din datoriile lăsate în urmă, s-au obișnuit cu costurile mari impuse de firmele care procesează transferuri internaționale de bani.

Evident că există firme care te ajută să economisești considerabil și, în plus, îți dau chiar ocazii să câștigi bani. Însă puțini sunt cei care caută cu adevărat să facă o schimbare.

Cu toate acestea, descoperim ocazional și povești frumoase de curajoși. Zoltan și prietena lui sunt doi tineri care au plecat în urmă cu un an din Tîrgu-Mureș și s-au mutat în Londra, visând să-și întemeieze acolo o familie fericită și prosperă. Obișnuiți să-și ia soarta în mâinile proprii și sătui de firmele mari care le căptușeau sumele trimise acasă, cei doi tineri iscusiți au căutat o alternativă.

„Avem câte un loc de muncă stabil, ne putem permite mai multe aici. Vrem să avem un viitor bun și o viață mai fericită, ne gândim la nuntă și apoi la copii. Normal că ținem legătura cu cei de acasă și încercăm să-i ajutăm cât putem, pentru că viața în România e mai grea. Eu îl am pe tata, iar Andrea își are toată familia: o soră, mama și bunicii. La început le trimiteam bani prin serviciile cunoscute, dar plăteam comisioane mari și mă deranja că lor le ajungeau mai puțini bani. Dacă voiam să trimit 50, 100, sau 500 de lire mă costa din ce în ce mai mult. Am văzut apoi pe Facebook o reclamă la TransferGo. Multă lume mi-a spus că nu crede în site-urile de acest fel, dar am zis să încerc cu o sumă mică, să nu risc. Banii au ajuns repede și acum prefer doar TransferGo pentru că este mult mai ieftin”, povestește Zoltan.Zoltan și Andrea, tineri ce au ieșit la o cină romantică din banii economisiți folosind TransferGo

Pe deasupra, alături de banii proprii salvați la transferurile către cei din țară, tânărul a mai descoperit că TransferGo are și un program de recomandări care te răsplătește cu £10 pentru fiecare prieten invitat drept client. Astfel, dorința lui de a-și ajuta prietenii plecați la muncă în străinătate să economisească și ei din banii greu munciți s-a dovedit o metodă foarte simplă de a face bani și care i-a mai crescut ușor veniturile tânărului.

Recent, economiile și câștigurile făcute folosind TransferGo pentru a trimite bani în România i-au permis să-și scoată iubita la o cină romantică în oraș, iar Andrea a fost foarte încântată. „Îmi place să-i fac cadouri iubitei mele, așa că mă gândesc de pe acum cu ce o să o surprind data următoarea”, spune tânărul.

Spre deosebire de bănci și companiile de transfer de bani tipice, TransferGo are un comision fix de 0,99 lire sterline la transferurile de bani din Anglia în România, indiferent de suma trimisă. De exemplu, pentru 500 de lire sterline trimise în 4 Ianuarie 2016 din Anglia în România, în urma folosirii acestui serviciu destinatarul a primit 3026 de lei în contul din țară, adică cu 129 de lei mai mult decât dacă ar fi trimis cash și cu223 de lei mai mult decât dacă ar fi trimis direct prin bancă. Prin transferuri lunare repetate, diferența devine una și mai usturătoare. Așa că de ce să nu rămână în portofelul românilor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Și-a expus fiica de 11 luni pedofililor britanici pentru bani: „Mi-au cerut să o dezbrac și să o ating”

Criminali și violatori eliberați „din greșeală”