in

Criminali și violatori eliberați „din greșeală”

Autoritățile britanice au eliberat peste 500 de infractori, unii dintre ei condamnați pentru fapte comise cu violență și criminali.

Potrivit Sky News, șefii închisorilor au lăsat în libertate sute de deținuți din greșeală în ultimii zece ani. Statisticile Ministerului Justiției, citate de postul de televiziune amintit, arată că doar anul trecut au fost eliberați greșit 49 de deținuți. Unul dintre ei, închis pentru crimă, a fost reîncarcerat după câteva ore, fiind luat de polițiști din stația de autobuz din apropierea închisorii.

Doi dintre cei eliberați din greșeală în 2014-2015 nu s-au întors nici acum în custodia autorităților, cu toate că este vorba inclusiv despre un caz de infracțiune sexuală.

Parlamentarul conservator Philip Davies, membru al Comisiei de justiție din Camera Comunelor, a declarat că prima datorie a Serviciului Penitenciar ar trebui să fie protejarea populației.

Un purtător de cuvânt al Serviciului Penitenciar a declarat însă că aceste incidente sunt rare, numărul lor scăzând cu aproape o treime din anul 2009, iar cei mai mulți revin în custodie foarte repede.
Român arestat pentru agresiune sexuală, eliberat din greșeală

Doi britanici condamnați pentru activități teroriste, arestați în drum spre România

AVERTISMENT ȘOCANT pentru părinți! 750.000 de potențiali PEDOFILI trăiesc în Marea Britanie

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Află cu ce companie de transferuri internaționale de bani economisești si câștigi bani. Povestea romantică a doi tineri din Londra.

Dacia a dat lovitura în Anglia. Va sponsoriza una dintre cele mai importante competiţii