Angajatorii britanici vin la BucureștiAngajatori din Marea Britanie și Insulele Canalului Mânecii vin în România la sfârștiul lunii martie pentru a angaja sute de tineri în baruri, restaurante și hoteluri, pe o perioadă de 6-12 luni și cu salarii de 1.000 – 1.500 de euro pe lună.

“Românii au câștigat aprecierea britanicilor deoarece se adaptează ușor la locul de muncă, sunt foarte motivați, responsabili, muncitori și învață repede”, potrivit unui comunicat transmis Mediafax de Icep World România (www.happysummer.ro), care va organiza interviurile.

Tinerii români vor fi selectați pentru locuri de muncă în hoteluri de 3 și 4 stele, restaurante și baruri în orașe și stațiuni turistice din Marea Britanie (Anglia, Scoția, Irlanda de Nord) și în Insulele Canalului Mânecii (Jersey, Gurnsey și Sark).

Contractele de muncă sunt pentru o perioadă de 6-12 luni pentru posturi precum ospătar/ospătăriță, barman/barmaniță, recepționeri, valeți, cameriste, maseuri, ajutori bucătari și bucătari. Există însă și oferte pentru șef de sală, director de recepție sau director de restaurant.

Candidatul ideal are între 18 și 30 de ani, vorbește limba engleză avansat și are o experiență de minim șase luni în domeniul Hoteluri – Restaurante – Catering (HORECA). Cei care vor fi angajați vor câștiga între 1.000 și 1.500 de euro, în funcție de experiența și postul ocupat. Cazarea și mesele în timpul orelor de muncă sunt asigurate de angajator.

Primele interviuri de selecție se vor desfășura la București pe 31 martie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Au adus Fornetti în Londra

85.000 de copii au părinții plecați la muncă peste hotare