in

Anglia: adolescent de 16 ani, cu duba pe contrasens, ciocnire frontală pe autostradă la 130 de km pe oră. Bilanț tragic: trei morți

Știri UK: Un adolescent a condus o dubă cu peste 130 km/h pe contrasens pe autostradă provocând un accident din care a rezultat moartea a trei persoane. El a fost surprins în imagini terifiante de către poliție. Poliția poate fi auzită strigând “a greșit drumul, a luat-o pe contrasens” în timp ce Simpson dispare din peisaj. Video AICI.

Adolescentul Jack Simpson, din Bradford, a fost filmat în timp ce se afla într-o furgonetă albastră și conducea cu viteză periculoasă, în timp ce poliția îl urmărea pe suspect pe mai multe drumuri din West Yorkshire.

Despăgubiri de 5 milioane de lire sterline pentru un pieton lovit de o mașină

Anglia: adolescent de 16 ani, cu duba pe contrasens

Poliția l-a urmărit pe Simpson pe mai multe drumuri din orașele mici înainte de a-l pierde la un sens giratoriu, după ce acesta a virat neașteptat la dreapta, intrând pe contrasens. S-a îndreptat apoi spre M606, mergând în direcția greșită, provocând în cele din urmă moartea a trei persoane din cauza conducerii periculoase. El s-a ciocnit frontal cu un taxi.

Șoferul de taxi Sohail Ali și pasagerul său Simon McHugh au murit, la fel ca și pasagerul furgonetei Kyden Leadbeater, în vârstă de 18 ani. Simpson, care a recunoscut că a provocat moartea prin conducere periculoasă, a fost trimis la un institut pentru tineri infractori de către Bradford Crown Court. A fost condamnat la șase ani.

“Coliziune rutieră îngrozitoare”

Vorbind după pronunțarea sentinței, inspectorul detectiv Paul Conroy a descris incidentul ca fiind o “coliziune rutieră îngrozitoare” și a oferit condoleanțe familiilor afectate.

El a spus: “Acesta a fost un incident tragic pe drumurile noastre și salutăm faptul că Simpson a recunoscut că a provocat moartea prin conducere periculoasă și că a înfruntat consecințele acțiunilor sale. “Nepăsarea lui Simpson arată costul mortal al conducerii periculoase, el nu a arătat niciun respect față de ceilalți participanți la trafic sau față de pasagerii săi.”

Mama lui Simon McHugh, pasagerul din taxi care a fost ucis ca urmare a conducerii periculoase a lui Simpson, a declarat că “nu va trece niciodată peste” pierderea fiului său.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

În ce situații pot apela românii din diaspora la consultații medicale la distanță, în clinica online MedLive?

decontul brexit

Notă de plată enormă pentru ”divorțul” Marii Britanii din cauza Brexitului: 41,8 miliarde de euro doar în 2021