in

Anglia: Femeie înjunghiată de mai multe ori moare în drum spre spital. Poliția cere informații

O femeie înjunghiată de mai multe ori a murit în drum spre spital, după ce medicii au încercat să o salveze.

Incidentul s-a petrecut ieri de dimineață, în zona Stalybridge din Manchester, relatează Daily Express.

Un bărbat în vârsta de 40 de ani a fost arestat la aproximativ două mile distanță, în Dukinfield, suspectat de crimă. Acesta rămâne în arest pentru a fi interogat de detectivi.

Ancheta este în curs de desfășurare, iar poliția îndeamnă pe oricine are informații să se prezinte de urgență.

Încă o crimă între adolescenți șochează Londra. Incredibil ce au făcut trecătorii când au văzut trupul unui tânăr înjunghiat mortal căzut pe trotuar

Detectivul superintendent Richard Hunt, din districtul Tameside, a declarat: „O anchetă a fost lansată în urma morții unei femei în această dimineață în Stalybridge și, deși este în stadiu incipient, principala noastră prioritate este să ne asigurăm că rudele ei apropiate sunt identificate și sprijinite.”

„Urmărim în prezent toate firele disponibile pentru afla ce s-a întâmplat în această dimineață, însă aș încuraja pe oricine are orice informații care ar putea ajuta anchetele noastre să ia legătura cu poliția de urgență.”

“Va exista o prezență sporită a poliției în zonă pe măsură ce ancheta noastră continuă și oricine este îngrijorat poate vorbi cu ofițerii din zonă”.


Anglia: Femeie înjunghiată de mai multe ori moare în drum spre spital. Poliția cere informații

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]

VIDEO – Care COVID? Zeci de mii de suporteri s-au înghesuit la ieșirea de pe stadionul Wembley. Fiesta a continuat în stradă, au fost făcute 20 de arestări

BREAKING NEWS! Rezidenții britanici complet vaccinați nu mai stau în carantină dacă vin din țări de pe lista galbenă