in

Anglia. O femeie și un copil găsiți morți noaptea trecută. Poliția îl caută pe acest bărbat. „Nu vă apropiați de el”

Poliția a lansat căutarea pentru găsirea unui bărbat de 29 de an  după ce o femeie și un copil au fost găsiți morți, noaptea trecută, în Anglia.

Membrii publicului au fost îndemnați să nu se apropie de Daniel Boulton, în vârstă de 29 de ani, din Louth, Lincolnshire și, în schimb, să sune imediat la 999 în cazul în care îl observă.

Poliția din Lincolnshire nu a dezvăluit alte informații despre modul în care au murit cele două persoane, scrie Daily Mail.

Londra: Trei crime în 24 de ore. Două persoane înjunghiate mortal și una împușcată

Ofițerii s-au repezit la fața locului după ce au primit un apel de la paramedici.

Un purtător de cuvânt al Poliției din Lincolnshire a spus: „Facem apel urgent pentru informații sau găsirea lui Daniel Boulton, după moartea unei femei și a unui copil în Louth. Ofițerii au fost chemați la o adresă de pe High Holme Road din oraș la ora 20.29, aseară, după ce au fost informați de colegii noștri din serviciul de ambulanță. Din păcate, o femeie și un copil au fost găsiți morți la proprietate. O anchetă a fost lansată și facem apel pentru orice observații sau informații care ne-ar putea ajuta să-l găsim pe Daniel Boulton, 29 de ani. Nu ar trebui să vă apropiați de el, ci să sunați la 999 citând incidentul 445 din 31 mai”.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.3]

Londra: Trei crime în 24 de ore. Două persoane înjunghiate mortal și una împușcată

Încă o lună de lockdown? Oamenii de știință avertizează că varianta indiană ar putea cuprinde toată Marea Britanie