in

Visla Recruitment Limited- agenție de recrutare specializată în domeniul construcțiilor

Visla Recruitment Limited este o agenție de recrutare specializată în domeniul construcțiilor, care a fost fondată în 2020, de CEO Ionut V. Visla, dar a reușit să crească foarte rapid și să devină una dintre cele mai mari agenții de recrutare din domeniul construcțiilor din Marea Britanie.

Compania are sediul în Londra și oferă o gamă largă de servicii de recrutare pentru companii din sectorul construcțiilor. Aceste servicii includ recrutarea de personal permanent și temporar, servicii de căutare executivă și recrutare pentru contracte. Compania se concentrează pe recrutarea de specialiști în domenii precum arhitectură, inginerie, construcții civile și inginerești.

Visla Recruitment Limited are o echipă de specialiști în recrutare cu o vastă experiență în domeniul construcțiilor, care sunt capabili să găsească candidați potriviți pentru orice poziție disponibilă. Compania înțelege nevoile și cerințele pieței de muncă și are o rețea extinsă de candidați și clienți în întreaga lume.

Unul dintre avantajele de a lucra cu Visla Recruitment Limited este că ei oferă o abordare personalizată pentru fiecare client și candidat. Echipa lor de specialiști în recrutare își asumă responsabilitatea de a înțelege nevoile specifice ale fiecărui client și de a găsi candidați care se potrivesc cel mai bine cu cerințele lor. În plus, compania pune un accent deosebit pe asigurarea calității serviciilor lor de recrutare, garantând că fiecare candidat este evaluat temeinic și că fiecare client primește servicii de înaltă calitate.

Compania a reușit să crească rapid și să devină una dintre cele mai mari agenții de recrutare din domeniul construcțiilor din Marea Britanie, datorită abordării lor profesionale și eficiente. Ei lucrează cu companii din diferite sectoare ale construcțiilor, inclusiv cu constructori, dezvoltatori imobiliari și ingineri.

În concluzie, Visla Recruitment Limited este o agenție de recrutare de încredere și de înaltă calitate pentru companiile din domeniul construcțiilor. Compania oferă o gamă largă de servicii de recrutare și pune un accent deosebit pe asigurarea calității serviciilor lor și pe abordarea personalizată pentru fiecare client și candidat, cu o echipă de specialiști în recrutare cu experiență și o rețea extinsă.

Tel:  07576522831

Website: https://vislarecruitment.co.uk/

Facebook: Visla Recruitment Limited

Linkedin: Visla Recruitment Limited

Articole similare

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

oraș britanic interzice vehiculele benzină motorină

Acest oraș britanic a interzis de la 1 iunie toate vehiculele pe benzină și motorină, iată ce amenzi sunt

Datoria guvernamentală a Marii Britanii crește

Datoria guvernamentală a Marii Britanii crește peste 100% din PIB pentru prima dată din 1961