Anglia, sub amenințarea variantei indiene a COVID. 1000 de cazuri noi în doar 4 zile. Eliminarea distanțării a fost abandonată

Numărul de cazuri ale variantei indiene a Covid-19 a crescut cu 1.000 în doar patru zile, iar această situație l-a obligat pe Boris Johnson să ia o decizie cu privire la eliminarea regulilor de distanțare socială.

Tulpina este acum „dominantă” în în Lancashire, Bolton și Blackburn, a declarat ministrul Sănătății din Marea Britanie, Matt Hancock, avertizând: „Cazurile s-au dublat în ultima săptămână și cresc la toate grupele de vârstă”.

Creșterea – de la 1.313 la 2.323 de cazuri confirmate a venit în momentul în care laburiștii au condamnat guvernul că a făcut un „pas greșit catastrofal” atunci când nu a respins restricțiile de călătorie din India la timp, luna trecută.

„Avem nevoie de timp pentru a evalua cele mai recente date despre varianta identificată pentru prima dată în India – nu voi acorda un timp stabilit pentru a face acest lucru”, a spus purtătorul de cuvânt al guvernului, potrivit The Independent.

Revenirea la normal din iunie ar putea fi amânată în Anglia. Varianta indiană a COVID se răspândește rapid.

În Camera Comunelor, Hancock a anunțat că marți, 18 mai, va începe vaccinarea celor de 37 de ani, iar mâine a celor de 36 de ani.

El a subliniat că „datele din India, arată că vaccinurile sunt eficiente împotriva acestei variante” – cu condiția ca oamenii să se prezinte pentru a se vaccina.

În Marea Britanie, acum există mai puțin de 1.000 de persoane în spital cu Covid, iar numărul mediu de decese zilnice este de doar nouă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Mutația indiană, Germania a declarat Marea Britanie zonă de risc, după explozia cazurilor de infecții cu virusul B.1.617

Londra, lovită de furtuni puternice. Tunete, fulgere și grindină în capitală