in

ATENȚIE! Spărgătorii din Anglia au găsit o nouă metodă să intre în locuințele oamenilor. Iată cum fac

Spărgătorii din Anglia au o nouă metodă prin care intră în locuințele oamenilor. Astfel, răufăcătorii folosesc o lampă de benzină pentru a trece de ușile din PVC.

Ultimele două astfel de cazuri au avut loc în aceeași localitate, la câteva ore distanță, scrie Daily Mail.

Infractorii au folosit o lambă de benzină pentru a da o gaură în ușa de PVC și a intra într-o casă, apoi în garaj, de unde au plecat cu un autoturism Audi S1 și multe alte bunuri în valoare totală de 33.000 de lire sterline.

Spărgătorii au mai furat și un portofel, precum și o motocicletă KTM 125 în ediție limitată, de 4.500 de lire sterline și un bicicletă electrică Davinci Ebike, din 2018, evaluată la aproximativ 4.000 de lire sterline.

Bandă de spărgători de locuințe români, după gratii. Identificați după BMW-ul cu care transportau lucrurile furate

Poliția spune că metoda folosită pentru a intra în casa din Derbyshire este neobișnuită, dar a fost folosită la o altă spargere, similară, care a avut loc în apropiere.


Anul trecut, poliția din Stockport a avertizat cu privire la o serie de spargeri unde s-a folosit o lampă de benzină.

Kerrie West, de la Tideswell, a fost trezită la ora 2 dimineața și a văzut două persoane încărcând obiectele furate în spatele unei autoutilitare.

Femeia a postat fotografii cu ușa ei spartă pe Facebook, în timp ce apelează la ajutor.

Ea a scris: „Furată. Vă rugăm să partajați cât mai curând posibil. În jurul orei 2 dimineața, doi flăcăi într-o dubă închisă la culoare au intrat în casă și au luat cheile. Nu numai că mi-au luat poșeta, portofelul tatălui meu și alte lucruri. Vă rog partajați”.

Poliția Derbyshire a confirmat că investighează furtul și a spus că acesta ar fi legat de alte spargeri din zonă.

O purtătoare de cuvânt a poliției a declarat: „Pe 15 decembrie, o casă din Church Lane, Tideswell, a fost spartă. Hoții au luat un portofel și un set de chei, pe care le-au folosit pentru a fura un Audi S1 ​​galben al victimei. Au luat și o motocicletă și o bicicletă electrică Devinci.” În ambele cazuri a fost folosită o lambă de benzină.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 4]

De ce au ales tinerii din diaspora să voteze AUR, un partid considerat extremist

Londra si sud-estul Angliei intră în lockdown total până la Anul Nou. Relaxarea de Crăciun se ANULEAZĂ, anunță Boris Johnon