in

Aurelia Stan, 38 de ani, condamnată la închisoare pentru răpirea româncei din Slough la Crowthorne

Răpirea româncei din Slough – încă o condamnare. O altă persoană a fost închisă, după ce anul trecut o tânără româncă din Slough a fost răpită la Crowthorne.

Răpirea româncei din Slough

Aurelia Stan, în vârstă de 38 de ani, a ajutat la orchestrarea răpirii fetei dintr-o casă de plasament în februarie 2021, înainte de a fi dusă să stea la Sheffield.

Sentința ei vine după ce Alexandru Olteanu, 20 de ani, Marius Bucur, 19, Nutel-Virgil Papadache, 41, o femeie de 39 de ani din Londra și un bărbat de 59 de ani din Slough au fost închiși pentru un total de 40 de ani în aprilie, scrie Slough Observer.

Papadache și Bucur, doi dintre condamnați

Luna trecută, acest ziar a dezvăluit abuzul sexual „de neînțeles” pe care fata a suferit-o din partea bărbatului de 59 de ani în decursul a cinci ani sosit, după ce fata a sosit în Anglia din România în 2015. Când a sosit, fata avea 9 ani.

Poveste terifiantă a unei românce de 9 ani violată ani la rând de un sexagenar în Slough. Ce pedeapsă a primit bestia

Bătută și violată

Bărbatul de 59 de ani a violat-o pe fată „în mod repetat” în acești ani, inclusiv în duba lui și în propria ei casă, au aflat judecătorii de la Reading Crown Court.

În timpul unui incident, femeia de 39 de ani l-a încurajat pe bărbat să o agreseze pe fată și i-a dat ea însăși o palmă de trei ori.

La sfârșitul anului 2020, fata a scăpat în cele din urmă din casa ei din Slough printr-o fereastră.

Fata s-a îndreptat spre gara Slough, traversând șinele de tren vii pentru a scăpa, unde a așteptat câteva ore înainte de a fi găsită de poliție.

Răpită din centrul de plasament

A fost luată în plasament în noiembrie 2020, dar abia în ianuarie 2021 a povestit poliției despre abuzul sexual pe care l-a suferit din partea bărbatului de 59 de ani.

Poliția i-a iaudiat pe bărbatul de 59 de ani și pe femeia de 39 de ani în urma acestor acuzații.

Atunci bărbatul și femeia au pus la cale un complot pentru răpirea fetiței, recrutându-i în ajutor pe Aurelia Stan, Papadache, Olteanu și Bucur.

Bucur a început o prietenie cu fata discutând cu ea online, în timp ce fata era izolată în centrul de plasament.

Reading Crown Court a aflat cum Papadache urma să primească 2.000 de lire sterline pentru rolul său principal în organizarea răpirii.

Ademenită și răpită

La sfârșitul lunii februarie 2021, grupul s-a întâlnit în sud-estul Londrei, înainte ca Bucur să o ademenească pe fata la Sheffield, fiind preluată de grup în Crowthorne.

Ea a fost cu grupul timp de 38 de ore înainte ca poliția să o poată localiza și să o ia din grup înainte de a fi găsită de poliție.

Patru ani de închisoare pentru Aurelia Stan

Aurelia Stan a fost condamnată la patru ani de închisoare pentru răpire la Reading Crown Court miercuri, 26 mai.

Avocatul Crown Prosecution Service, Marc Thompson, a declarat: „Victima din acest caz a suferit ani de zile de abuz sexual de la un bărbat adult. Când a crezut că a găsit pe cineva în care să aibă încredere, ea a adus-o înapoi la agresor.”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]

roman intors uk

Povestea unui român care s-a întors după 9 ani în UK: ”Britanicii își prețuiesc enorm natura”

vw despagubiri

Anglia: Volkswagen plăteşte despăgubiri pentru 90.000 de proprietari care dețin modele de la VW, Audi, Seat şi Skoda