in

A înjunghiat două femei, român prins în Marea Britanie și eliberat în mod inexplicabil de două ori

Români în UK – Adrian Vasilescu a înjunghiat două femei, dar acum este liber. Oficialii britanici nu au idee unde se află, după ce a fost eliberat în mod repetat pe cauțiune, în ciuda infracțiunilor sale violente.

Adrian Vasilescu a înjunghiat două femei

Un infractor român periculos a fost eliberat, în mod inexplicabil, după ce a încercat să omoare două femei cu cuțitul. A doua femeie a fost atacată în timp ce el fugea pentru prima crimă violentă.

Adrian Vasilescu, în vârstă de 42 de ani, a primit cauțiune după ce a încercat să-și omoare iubita în Scoția, în ciuda faptului că era căutat în România pentru că a tăiat gâtul unei alte femei.

„Eșecurile repetate” ale sistemului de justiție au început după ce Vasilescu a fost depistat în Manor Park, Newham, East London, după aproape un deceniu de căutare.

Înainte de a fi găsit la Londra, Vasilescu fusese inclus pe lista Crimestoppers a celor mai periculoși criminali străini din Marea Britanie în 2011.

Când a fost găsit în cele din urmă, Vasilescu a fost dus la Tribunalul de Magistrați din Westminster pentru extrădare, dar i s-a acordat cauțiune. Apoi a dispărut.

Prins din nou, după 9 ani, dar eliberat din nou

Nouă ani mai târziu, în 2020, Vasilescu a fost arestat de polițiști care investighează tentativa de omor a unei femei din Paisley, lângă Glasgow, care fusese înjunghiată în mod repetat, relatează MailOnline .

Vasilescu rămâne fugar

Adrian Vasilescu a înjunghiat două femei – Din nou, bărbatului de 42 de ani i s-a acordat cauțiune și apoi nu s-a prezentat în instanță când cazul a intrat în judecată, urma să fie condamnat pentru tentativă de omor. El rămâne fugar.

Atacul din Scoția, pentru care Vasilescu a fost condamnat în lipsa sa, l-a văzut cu pumnii și aruncându-și iubita de atunci la podea. A înjunghiat-o în mod repetat după ce a pus-o la pământ. Femeia a rămas rănită și cu cicatrici.

În urma atacului, Vasilescu a încercat să fugă în Franța, fiind oprit în Kent în timp ce încerca să treacă prin Tunelul Mânecii.

După ce a fost trimis înapoi în Scoția, Vasilescu a fost reținut și acuzat de tentativă de omor și încercare de a perverti cursul justiției. A fugit după ce i s-a acordat cauțiune.

Vasilescu este acum căutat atât în ​​România, cât și în Marea Britanie.

Interlopul ”Împăratul”, adus din Irlanda cu mascații în țară. Comanda crime, arunca bancomate în aer, exploata femei

Eșecul sistemului de justiție

Adrian Vasilescu a înjunghiat două femei –Criticii au criticat eșecul sistemului de justiție în protejarea publicului.

Purtătorul de cuvânt adjunct al Conservatorului Scoțian pentru Siguranța Comunității, Russell Findlay, a declarat: „Este uluitor că un criminal extrem de periculos, cu o istorie atât de lungă de a fugă, ar fi trebuit să fie eliberat pe cauțiune.

Având în vedere trecutul său, nu este surprinzător faptul că a dispărut din nou – punând inevitabil membrii nevinovați ai publicului în pericol de violență”.

În 2011, când Vasilescu a fugit pentru prima dată, s-a raportat că Guvernul nu era mulțumit de modul în care a fost tratat cazul. O sursă de la Whitehall a spus: „Este ridicol că un fugar străin periculos primește cauțiune în aceste circumstanțe”.

Crimă în Dagenham: bărbat înjunghiat mortal „în drum spre casă de la pub”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

protest bill uk

Facturile prea scumpe, britanicii protestează: „Nu le plătim”. Peste 100.000 de persoane s-au alăturat protestului “Don’t pay UK”

eurotunel blocat

Zeci de pasageri au rămas blocați în interiorul Eurotunelului. ”Ca într-un thriller plin de calamități”