in

Doi măcelari români au ucis și tranșat doi bărbați la Bristol: „Le-au aranjat trupurile ca pe porcii de la abator”

Măcelari români, dublă crimă la Bristol – Doi români, muncitori la abator, „au torturat și înjunghiat doi bărbați până la moarte și le-au etalat trupurile ca pe niște porci măcelăriți”, se spune în rechizitoriu.
>>> Români acuzați că au ucis două persoane în Bristol. Trupurile au fost găsite duminică

Măcelari români, dublă crimă la Bristol

A început procesul celor doi muncitori de la abator, Ionuț-Valentin Boboc, 22 de ani, si Jacob-Bebe Cherș, 46 de ani, ambii originari din Motru, acuzati de dubla ucidere a lui Denzil McKenzie si Fahad Hossain Pramanik, în septembrie anul trecut.

Iacob Bebe Cherș era un cunoscut antrenor de arte marțiale din Motru.

Ionuț-Valentin Boboc, 22 de ani, judecat pentru dubla crimă comisă împreună cu colegul său

Juriul a aflat cum rămășițele „mutilate” ale victimelor au fost găsite la casa domnului McKenzie, în vârstă de 56 de ani, din Bristol și au fost așezate într-o „scenă macabră” în sufragerie.

Bărbații au fost înjunghiați de mai multe ori, unele dintre rănile lor oribile asemănând cu tehnicile pe care le-ar fi folosit muncitorii abatorului pentru a măcelări animale, a aflat juriul de la Bristol Crown Court.

Deschizând cazul acuzării, Stephen Dent KC a declarat într-o seară de septembrie a anului trecut că cei doi inculpați, ambii cetățeni români, au vizitat casa domnului McKenzie.

Jacob-Bebe Cherș, 46 de ani, era un cunoscut antrenor de arte marțiale din Motru

Măcelari români, dublă crimă la Bristol – Boboc lua bani cotra „favoruri sexuale”

Boboc a împrumutat în mod regulat bani de la domnul McKenzie, uneori, în schimbul unor favoruri sexuale, iar acuzarea spune că l-a „păcălit” în noaptea crimelor.

Domnul Pramanik, în vârstă de 27 de ani, era necunoscut celor doi inculpați și se crede că a fost în locul nepotrivit la momentul nepotrivit.

În timp ce erau înăuntru, domnul Dent a spus că românii au provocat mai multe răni prin înjunghiere „în comun”.
>>> Român judecat pentru crimă: a legat și bătut un cuplu de bătrâni, apoi a omorât-o pe femeie pentru 300 de lire sterline

Torturați și uciși

Măcelari români, dublă crimă la Bristol – Domnul Dent a spus juriului: „Au lăsat în urma lor o scenă de groază, trupurile moarte și mutilate ale lui Denzil McKenzie și Fahad Pramanik au fost lăsate în camera de zi a acelei case.

Amândoi bărbați au fost înjunghiați în mod repetat în timp ce încercau să se apere.

Denzil McKenzie avea 23 de răni de cuțit – cele mai grave dintre acestea la gât – și existau semne că a fost torturat de o durere severă, cu tăieturi în jurul ochiului, pe globul ocular și o tăietură pe unghia mare.

Domnul Pramanik a fost înjunghiat de cel puțin trei ori în spate și abdomen.

„Corpul său a arătat, de asemenea, semne ale provocării deliberate de durere și suferință. Trupurile ambilor bărbați au fost mutilate în continuare după moartea lor.

Trupurile au fost apoi aranjate într-o expoziție macabră. Un corp era pe canapea și celălalt pe podea.

Au provocat și alte răni domnului Pramanik după moartea sa. El fusese dezmembrat cu metodele pe care inculpații le foloseau în abatorul de porci.

Înainte ca acești doi inculpați să părăsească Wood Street, au făcut tot posibilul pentru a curăța și a acoperi urmele dovezilor, inclusiv ștergând sângele de pe pereți și curățând alte suprafețe.

A fost pulverizată și vopsea neagră groasă de mașini pe ambele părți ale cadavrelor și peste tot în jurul casei”.
>>> Coventry: Crimă într-o familie din România. Băiețel de cinci ani înjunghiat mortal, bunica arestată

Măcelari români, dublă crimă la Bristol – Boboc și Chers erau colegi de abator

Instanța a auzit că Boboc și Chers erau prieteni care lucrau împreună la un abator chiar lângă Bristol, pe linia de producție.

Domnul Dent a adăugat: „O parte din munca lor era să deschidă porcii și să facă o linie lungă de incizie pe stomac și apoi să scoată intestinul porcului”.

Juriului i s-au arătat imagini CCTV ale perechii mergând spre adresă la ora 20.30 în noaptea crimelor și apoi se întorceau în același mod două ore și jumătate mai târziu.

În imaginile capturate în jurul orei 23:00, cei doi au putut fi văzuti purtând obiecte mari, inclusiv echipamente audio și amplificatoare, printre alte obiecte de valoare, cum ar fi bijuterii, despre care se spunea că le-ar fi furat în timp ce se aflau în casa domnului McKenzie.

Domnul Dent a adăugat: „Nu există nicio dispută după ce acești doi inculpați au dispărut din vedere, au intrat în casa domnului McKenzie – erau doar patru persoane între cei patru pereți.

La momentul în care au fost uciși, singurele alte persoane din casă erau acești doi inculpați”, relatează The Sun.

>>> Șoc în nordul Londrei. Șofer român de TIR, acuzat de crimă. Rămășițele unei femei de 20 de ani, găsite într-un parc din Neasden

„Credea că glumește”

Măcelari români, dublă crimă la Bristol – Acuzația este că Boboc și Chers au comis crima împreună.

Domnul Dent a adăugat: „La scurt timp după crime, unul dintre inculpați, domnul Boboc, s-a dus acasă și a vorbit cu familia sa și le-a spus că el și domnul Chers au ucis doi bărbați.

„Inițial au crezut că glumește, dar în dimineața următoare au devenit suficient de îngrijorați încât să sune la poliție.

La acea casă din Easton, poliția a descoperit apoi o scenă înfiorătoare cu doi bărbați morți și mutilați”.

Domnul Dent a spus că românii au încercat să scape de cuțit și de îmbrăcămintea lor și apoi au fost arestați.

Procurorul a spus că există „dovezi profund neplăcute despre două morți violente” și a spus juriului că li se vor afișa doar fotografii de la fața locului care sunt „relevante” pentru decizia lor.

Boboc, din Hillfields, Bristol, a recunoscut uciderea domnului McKenzie, dar neagă că l-a ucis pe domnul Pramanik, în timp ce Chers, tot din Hillfields, neagă ambele crime.

Procesul continuă.

>>> A înjunghiat doi oameni în Dagenham, unul a murit. Român condamnat pentru crimă

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 8 In medie: 4.5]

charles III

Regele Charles al III-lea a interzis în toate reședințele regale această delicatesă. ”Tortură în conservă”

fraude internet

Cea mai mare anchetă de fraudă din Marea Britanie: Scotland Yard-ul a arestat peste 100 de persoane