in

Ce a pățit un român din Anglia atunci când autoritățile britanice au aflat că exploata minore pentru sex în România

Autoritățile britanice au aflat că un român mutat în Anglia de câțiva ani exploata minore pentru sex.

Acesta făcuse parte dintr-o bandă de proxeneți din România care transporta fete sub 18 ani la hoteluri unde le ofereau bărbaților pentru sex.

Românul Cosmin Mihai Busuioc fusese condamnat la zece ani de pușcărie, în România, fiind găsit vinovat în 2014 pentru că a exploatat sexual peste 20 de minore.

El a venit să locuiască în Marea Britanie, la Wellingborough, iar autoritățile nu i-au permis decât dacă va fi trecut în registrul infractorilor sexuali.

Data la care proxenetul a venit în Marea Britanie este necunoscută, scrie Northamptonshire Telegraph, dar se pare că era în zonă în august 2019, când a ajuns într-o instanță pentru un furt de la o farmacie Boots din Kettering.

Ajuns în fața magistraților din Northampton, în ianuarie 2021, Busuioc a primit un ordin de a se prezenta regulat la poliție pentru a fi urmărit.

Proxenet român periculos, condamnat. Organizase o rețea de trafic cu carne vie în Scoția. Femeile erau aduse din zone sărace ale României

Cazul său a fost audiat din nou la Curtea Magistratului din Wellingborough marți (6 iulie), unde s-a decis ca românul să se afle în registrul infractorilor sexuali și să se meargă regulat la secția de poliție Wellingborough, pentru o perioadă nedeterminată.

Grupul de proxeneți și traficanți de copii cu sediul în Craiova, în sudul României, din care făcea parte și Busuioc, a fost prins după ce oamenii legii au oprit trei taxiuri în care se aflau nouă tinere destinate unui hotel unde urmau să fie exploatate sexual.

Mai târziu, membrii au fost condamnați la pedepse între trei și zece ani de închisoare, iar Busuioc a primit o pedeapsă de zece ani de închisoare, făcând apel la sentință, mai scrie publicația citată.


…Ce a pățit un român din Anglia atunci când autoritățile britanice au aflat că exploata minore pentru sex în România…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]

Cum se poate obține o CARTE DE IDENTITATE fără să vă deplasați în ROMÂNIA

bilet anglia-italia

Finala EURO 2020. Un bilet la meciul Anglia-Italia de pe Wembley a ajuns să coste cât un apartament din România. UEFA avertizează: „ATENȚIE LA FALSURI!”