in

Autoturism de lux furat din Marea Britanie, depistat la Satu Mare

Autoturism de lux furat din Marea Britanie, depistat la Satu Mare

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au depistat un autoturism marca Audi A6, ce figura ca fiind furat și căutat de autoritățile din Marea Britanie.

În data de 26 martie, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare s-a desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autoturisme furate, scrie gazetanord-vest.ro.

Astfel, în jurul orei 13.30, un echipaj al poliției de frontieră a identificat și oprit în trafic, în localitatea Viile Satu Mare, județul Satu Mare, un autoturism marca Audi A6 ce aparținea unui cetățean român, în vârstă de 42 de ani.

Autoturism furat din Marea Britanie, descoperit la Botoșani

În urma verificărilor suplimentare efectuate în bazele de date, s-a constatat că mașina figurează ca bun căutat pentru confiscare, cu mențiunea ”furat”, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Marea Britanie.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar autoturismul în valoare de aproximativ 75.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituției, până la finalizarea verificărilor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

imigranți ilegali

Era camioanelor a apus. Ce metodă a găsit un traficant pentru a introduce imigranți ilegali în Marea Britanie

ULTIMA ORĂ! Roman Abramovici și doi oficiali ucraineni, otrăviți în timpul unei întâlniri la Kiev

UPDATE! Roman Abramovici, otrăvit în timpul unei întâlniri la Kiev. Zelenski nu a fost afectat