in

Avea la el un cuțit, o poșetă furată și o pungă cu canabis. Instanța l-a găsit… IGNORANT!

Decizie cel puțin ciudată a unei instanțe din Marea Britanie. Un român a fost prins având asupra sa un cuțit cu lama de 7,5 cm, o poșetă furată și o pungă cu canabis însă instanța i-a dat o pedeapsă foarte ușoară pe motiv că „nu cunoaște legile englezești”.Constantin Adrian Cedica, 23, din Bury St Edmunds,Suffolk, a pledat vinovat pentru posesie de armă albă, însușirea unui obiect găsit și deținere de droguri de clasa B, în fața magistaților din Bury.

Însă, acuzarea s-a arătat extrem de generoasă, explicând cum a ajuns omul în acea situație.

Astfel, s-a avut în vedere că românul era în Marea Britanie de doar trei luni, nefiind familiarizat cu legile acestui stat. Despre cuțitul pe care îl avea în buzunarul drept, acuzarea a arătat că Cedica îl folosea la locul de muncă, el fiind „portar” la bucătăria unui hotel (sic!).

Poșeta nu ar fi fost furată, ci fusese găsită de către conaționalul nostru, care, tot din necunoașterea legilor, și-a însușit-o. Același lucru și cu privire la cutia cu canabis, pe care Cedica ar fi văzut-o pe podeaua unui club de noapte și ar fi luat-o de acolo. Nu numai că a luat-o, dar a și fumat cea mai mare parte din iarbă, tot din necunoașterea legii.

Așadar, potrivit acuzării, ceea ce a făcut românul se datorează în cea mai mare parte „ignoranței” sale în ceea ce privește „dreptul brtitanic”.

Instanța l-a pedepsit cu 90 de ore de muncă în folosul comunității, o taxă de 180 de lire sterline și 40 de lire sterline cheltuieli de judecată. De asemenea i s-au confiscat drogurile și cuțitul.


Medicii nu l-au înțeles, așa că l-au trimis acasă. S-a sinucis după trei zile!

A intrat prin efracție în casa unui scoțian, apoi l-a implorat pe proprietar să nu cheme poliția: „Am crezut că e locuința unui prieten”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Șase atentate dejucate în UK. Cameron: „O să ștergem Statul Islamic de pe fața pământului”

Romanian Arts and Folklore Association îi invită pe iubitorii de folclor românesc într-o călătorie muzicală unică