in

Șase atentate dejucate în UK. Cameron: „O să ștergem Statul Islamic de pe fața pământului”Premierul britanic, David Cameron, este hotărât să continue lupta împotriva Statului Islamic pe care îl vrea „șters de pe fața pământului”.

El a declarat în cadrul unei conferințe de presă că Marea Britanie este în alertă maximă, după atacurile din Franța soldate cu 129 de morți, și că au fost consolidate controalele de securitate din aeroporturile britanice și feriboturi.

Cameron a mai spus că în ultima perioadă au fost dejucate șase atentate teroriste în Marea Britanie, potrivit The Guardian.

El a mai menționat că scara atrocităților comise în Franța arată „o mare ambiție a teroriștilor de a comite atentate în masă” și a avertizat că sunt „foarte probabile” încercări de acte teroriste în Marea Britanie.

David Cameron a declarat că populația trebuie să fie în alertă, dar nu alarmată și a promis că va șterge Statul Islamic și ideologia sa de pe fața pământului, arată The Independent.

Liderul opoziției laburiste, Jeremy Corbyn, consideră atacul din Franța ca fiind „oribil și imoral” dar se arată împotriva unui răspuns militar, mai scrie publicația britanică.

„Este vital ca într-un asemenea moment tragic să nu fim atrași în răspunsuri care ar alimenta un ciclu de violență și ură”, a declarat Corbyn.


UPDATE – Alertă teroristă la Londra. Bărbatul arestat pe Aeroportul Gatwick avea o GRENADĂ în bagaj

RĂZBUNARE? Tabăra de refugiați din Calais, INCENDIATĂ

The Telegraph: Unul dintre atacatorii din Paris a venit ca REFUGIAT

MAE: Doi români morți în atentatele din Franța

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

The Telegraph: Unul dintre atacatorii din Paris a venit ca REFUGIAT

Avea la el un cuțit, o poșetă furată și o pungă cu canabis. Instanța l-a găsit… IGNORANT!