in

Update. Baie de sânge într-o familie din Anglia. Tatăl le-a tăiat gâtul soției și fiicei sale de 18 ani, sub privirile surorilor mai mici de 5 și 6 ani

Update 16.50. Cele două victime se numesc Aneta și Nikoleta Zdun. Principalul suspect este soțul Anetei, Marcin Zdun, în vârstă de 39 de ani.

Un bărbat și-a ucis fiica și soția, după care a încercat să fugă, fiind prins pe stradă de vecinii care auziseră urlete din casa familiei.

Teribila faptă s-a petrecut în orașul Salisbury, Wiltshire, din centru Angliei, luni, 1 iunie, la ora 15.00.

Potrivit The Sun, polițiștii au fost chemați de vecini care au raportat țipete îngrozitoare din casa unde s-a petrecut măcelul.

Ofițerii au descoperit cadavrul unei tinere, în vârstă de 18 ani, iar o altă femeie a fost găsită rănită grav. În ciuda eforturilor disperate ale paramedicilor, ea a murit la scurt timp.

Două fete, în vârstă de cinci și șase ani, au fost auzite urlând de groază înainte de a din casă, fiind luate de pe stradă de un vecin.


Crimă în stare de izolare: și-a ucis soția, după 44 de ani de căsnicie

Apoi, un bărbat a fost văzut fugind din casă. Acesta a fost urmărit de vecinii terifiați care l-au lovit în față și l-au ținut la pământ până au sosit polițiștii.

Un vecin a spus: „Am auzit țipete îngrozite din interiorul casei și un bărbat s-a repezit afară. A fugit și a fost urmărit de vecini și lovit cu pumnul în față după care unii vecini l-au ținut la pământ și au așteptat ca poliția să-l aresteze”.

„Le-a tăiat gâtul, cu cele două fetițe din casă. Zgomotul a fost oribil și le-am auzit când urlau pentru viața lor.”

Un alt vecin, Mark Riordan, a declarat că mama sa, Maria, în vârstă de 70 de ani, a fost „traumatizată” după ce a auzit țipetele din casă.

„Mama mea este în stare de șoc. Este traumatizată. A auzit țipetele, dar nu a putut face nimic”, a declarat bărbatul.

Un bărbat de 39 de ani a fost arestat sub suspiciunea de omor și a fost luat în custodia poliției.

Român arestat după 19 ani de la crimă, a înjunghiat un italian cu o foarfecă, de mai multe ori, în gât și în abdomen
A fost extinsă perioada de pauză pentru plata creditului ipotecar în Marea Britanie. Scădere bruscă a prețurilor la locuințe

redeschiderea spitalelor

Un medic cere redeschiderea imediată a tuturor spitalelor: «Prea mulți pacienți au de suferit, pacienți cu nevoi urgente, cu boli cronice»