in

Coventry: Crimă într-o familie din România. Băiețel de cinci ani înjunghiat mortal, bunica arestată

Coventry: Crimă într-o familie din România. Băiețel de cinci ani înjunghiat mortal, bunica arestată

Un băiețel de cinci ani a fost înjunghiat mortal în Coventry, principalul suspect fiind chiar bunica sa, de 49 de ani, care a fost declarată ca având probleme de sănătate mintală.

David-Mario Lazăr a fost găsit cu răni grave pe Poplar Road, în Earlsdon, Coventry, pe 25 ianuarie.

În ciuda eforturilor serviciilor de urgență, decesul copilului a fost confirmat la fața locului, iar o autopsie a dezvăluit că a murit în urma unei răni prin înjunghiere.

Bunica lui Mario, Elena Anghel, în vârstă de 49 de ani, îl îngrijea în acel moment și a fost arestată sub suspiciunea de crimă. Ea a fost însă declarată ca având probleme de sănătate mintală, scrie Daily Mail.

Aceasta avea în mod regulat grijă de copil după școală, în timp ce părinții lui lucrau.

Imaginile de pe rețelele de socializare îl arată pe Mario zâmbind în brațele bunicii sale și într-o poză de familie în fața unui brad de Crăciun.

Părinții săi devastați, Cristina și Dorinel, au adus un omagiu fiului lor într-o declarație emisă de poliția din West Midlands.

Crimă dublă în centrul Londrei. O femeie înjunghiată și un bărbat strivit cu mașina

Ei au spus: „Fiul nostru era cel mai frumos copil din lume. Era un băiat foarte fericit. Zâmbea mereu de când se trezea până când se culca. Avea atât de multă energie. Îi plăcea să danseze și să cânte. El este toată inima noastră, toată dragostea noastră și este totul pentru noi doi.”

Superintendentul Ronan Tyrer, de la Poliția Coventry, a declarat: „Investigația noastră continuă cu privire la moartea lui David-Mario. Ofițerii noștri specialiști îi susțin părinții și nu putem înțelege durerea pe care trebuie să o simtă. Gândurile noastre sunt alături de ei. Comunitatea este șocată și întristată de moartea acestui tânăr.”

Vecinii au descris-o anterior pe mama îngrozită a băiatului strigând frenetic „copilul meu, copilul meu, sunați la poliție, chemați poliția”, în timp ce alerga la un magazin din apropiere pentru ajutor.

Un rezident a declarat: „Am auzit o mulțime de țipete și strigăte, iar mama a intrat în magazin strigând că copilul i-a fost luat.”

„Nu știm dacă băiatul a fost smuls din casă sau găsit în casă, este încă destul de confuz, dar mulți oameni spun că a fost înjunghiat, ceea ce este îngrozitor.”


….Coventry: Crimă într-o familie din România. Băiețel de cinci ani înjunghiat mortal, bunica arestată…

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 25 In medie: 3.7]

Scandal la un centru de vaccinare din Ealing. Anti-vacciniștii au hărțuit persoanele care doreau să se imunizeze anti-COVID

Scandal la un centru de vaccinare din Ealing. Anti-vacciniștii au hărțuit persoanele care doreau să se imunizeze anti-COVID

Român de 27 de ani, moarte suspectă într-un incendiu în Portsmouth. Poliția a deschis o anchetă

Român de 27 de ani, moarte suspectă într-un incendiu lângă Portsmouth. Poliția a deschis o anchetă